Domů
-
Tipy a triky
-
Jak okořenit jehněčí maso - návod
Zpět na stránku
Jehněčí maso je křehké a šťavnaté. Jak ho správně okořenit, aby vynikla jeho chuť?
Jehněčí maso je křehké a šťavnaté. Jak ho správně okořenit, aby vynikla jeho chuť? Toprecepty
Jehněčí kýta na česneku a čerstvé majoránce, podlévaná černým pivem Zdroj: Toprecepty
Jehněčí s řapíkatým celerem a tymiánem Zdroj: Toprecepty
Jehněčí hřbet na fazolkách Zdroj: Toprecepty
Jehněčí kotletky s bylinkovým máslem Zdroj: Toprecepty
Jehněčí kofty s celozrnnou plackou, jogurtovým dipem a červenou řepou Zdroj: Toprecepty
Předchozí
Následující
Jehněčí s řapíkatým celerem a tymiánem
3
z
6
Předchozí
Následující