Domů
-
Tipy a triky
-
Jak vyškvařit husí sádlo - rady a tipy
Zpět na stránku
Jak vyškvařit husí sádlo? Výsledné škvarky jsou báječnou pochoutkou
Jak vyškvařit husí sádlo? Výsledné škvarky jsou báječnou pochoutkou "Pixabay" - Pyker
První fáze: odřezky z kuřete se zalijí vodou tak, aby byly ponořené.
Druhá fáze: Pomalým vařením se odpařuje voda a zároveň uvolňuje tuk, který ji nahrazuje.
3. fáze: Jakmile začnou škvarky hnědnout, je třeba je častěji míchat a hlídat, aby se nepřipálily.
Škvarky Zdroj: Top recepty
Škvarky Zdroj: Top recepty
Předchozí
Následující
Druhá fáze: Pomalým vařením se odpařuje voda a zároveň uvolňuje tuk, který ji nahrazuje.
3
z
6
Předchozí
Následující