Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
9 foto Hodnocení Máte raději libový nebo šťavnatý řízek? Poradíme, jaké jsou možnosti při výběru masa 4. 5. 2024
8 foto Hodnocení 7× Jak se obejít bez paličky na maso? Poradíme několik užitečných triků 3. 5. 2024
9 foto Hodnocení 4× Používáte masox? Nahraďte ho domácím bujónem a vychutnejte si poctivou polévku 30. 4. 2024
11 foto Hodnocení 5× Jak a podle čeho vybírat maso v obchodě? Několik rad, na co se při nákupu zaměřit 25. 4. 2024
8 foto Hodnocení Desatero rad na téma grilování masa: Připravte se na nadcházející sezónu 26. 4. 2024
9 foto Hodnocení 38× Svíčková omáčka pro začátečníky: Vysvětlíme postup přípravy krok za krokem 25. 4. 2024
11 foto Hodnocení 434× Měkké a šťavnaté vepřové řízky: Jak jich docílit? Máme pro vás vychytávku 25. 4. 2024
8 foto Hodnocení 41× Není nad poctivý hospodský guláš. S vařením poradíme začátečníkům 25. 4. 2024
6 foto Hodnocení 8× Jak nechat uzrát hovězí maso v domácích podmínkách? Na co si přitom dát pozor 23. 4. 2024
18 receptů Víkend na chalupě: Vyzkoušejte 18 receptů na rychlá jídla s použitím minima surovin 21. 4. 2024
8 foto Hodnocení Výrobky z kozího mléka: Máme pro vás přehled jídel, do kterých je snadno zakomponujete 21. 4. 2024
9 foto Hodnocení 2× Teploměr na mléko: Jaký vybrat a na co si dát pozor? Poradíme v našem článku 19. 4. 2024
7 foto Hodnocení 16× Lahodná a pikantní křenová omáčka je báječná k uzenému masu. Víme, jak ji uvařit 18. 4. 2024
9 foto Hodnocení 6× Výroba domácích špekáčků krok za krokem: Výsledek se s kupovanými nedá srovnávat 17. 4. 2024
8 foto Hodnocení 3× Maso na gril je dobré předem naložit do marinády. Jak dlouho v ní má odpočívat? 30. 4. 2024
7 foto Hodnocení 9× 3 časté chyby při výrobě másla: Jak správně postupovat a čeho se vyvarovat 29. 4. 2024
9 foto Hodnocení Jak poznat správně rozpálenou pánev? Podle čeho se řídit a co nám v tom pomůže 28. 4. 2024