Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
Franz Kafka byl vegetarián, miloval čočku nakyselo a zelenou špaldu. Každé sousto dvaatřicetkrát žvýkal a zemřel hlady
Celine Dion ujíždí na arašídovém másle, miluje croissanty a nemá problém dát si párek v rohlíku nebo hranolky s kečupem
Hodnocení 34× Jaký ztužovač můžeme přidat do šlehačky, aby hezky ztuhla? Použijeme ten, co máme doma 18. 7. 2023
Hodnocení 9× Osvěžující melounová limonáda je královnou léta. Její příprava není vůbec složitá ani pro děti 15. 7. 2023
Hodnocení 6× Jak připravit malinový sirup. Máme pro vás snadný recept, který zvládne i úplný začátečník 7. 7. 2023
Hodnocení 2× Zmrzlinové kornoutky využijete i jinak než jen k servírování zmrzliny. Máme pro vás zajímavé tipy 7. 7. 2023
Hodnocení 7× Melounová zmrzlina nebo tříšť se dají připravit rychle a jednoduše. Poradíme vám, jak na to 12. 7. 2023
Hodnocení 4× Jak dlouho maso grilovat, aby byl výsledek dokonalý. Každý druh masa potřebuje jiný čas tepelné úpravy 9. 7. 2023
Hodnocení 22× Řezy s čerstvým ovocem nemusí být složité na přípravu, ale musí dobře chutnat a krásně vypadat 3. 7. 2023
4 foto Hodnocení 4× Grilování nemusí být jen o pečeném mase. Naučíme vás vynikající chuťovky ze zahraničních kuchyní 27. 6. 2023
Hodnocení 15× Jaké zákusky zvolit na svatbu nebo oslavu v horkém letním dni: Poradíme vám, které to jsou 8. 7. 2023
Hodnocení 20× Vaření, pečení a dušení masa: Jak se vyvarovat nejčastějších chyb při tepelné úpravě 26. 6. 2023
Hodnocení 15× Meruňky rádi zavařujeme na zimu. Poradíme vám, jak vyrobit kompot, marmeládu a přesnídávku 2. 7. 2023
4 foto Hodnocení 6× Opičí chleba jsou vrstvené kuličky z kynutého těsta. Poradíme, jak chutný trhací chléb upéct 5. 6. 2023
Hodnocení 4× Občerstvení pro letní posezení musí být lehké, osvěžující a chutné: Poradíme vám, co připravit 26. 6. 2023
Hodnocení 24× Čím potírat maso na grilu, aby nebylo vysušené? Pokud jste ho nestihli včas naložit, poradíme vám 17. 7. 2023
Hodnocení 10× Koriandr je opomíjená zelená bylinka a zároveň koření, které si pomalu nachází cestu i do naší kuchyně 18. 6. 2023
Hodnocení 19× Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi 17. 6. 2023
Hodnocení 5× Chystáte se na posvícení nebo na pouť? Připravujete pro rodinu a přátele nějaké tradiční pokrmy? 20. 6. 2023
Hodnocení 47× Jak naložit kotlety do marinády před samotným grilováním. Poradíme vám, jak je připravit, aby byly dokonalé 22. 6. 2023
Hodnocení 15× Jak správně dusit maso, aby bylo šťavnaté. Poradíme vám, jak získat pokrm s výraznou chutí a vůní 12. 6. 2023
4 foto Hodnocení 21× Muffiny jsou malé sladké nebo slané dortíky, které zvládne každý. Poradíme, jak na to 30. 6. 2023