Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
17. 4. 2023 Ostatní
Veronika “Koko” Šmehlíková je známou rozhlasovou moderátorkou, do povědomí lidí se ovšem zapsala hlavně jako nadšená milovnice jídla a jeho přípravy. Po internetových show, které Koko v minulosti natáčela, se nyní objevuje i v novém televizním formátu na kanále Prima Show. Tentokrát však není na všechno sama, protože si na pomoc pozvala mnoho zajímavých hostů.
Z internetu do televize
Koko patří mezi nejpopulárnější osobnosti, věnující se kulinářství, které působí na domácí scéně. Dokládají to i ocenění z let 2013 a 2014, kdy se Veronika stala blogerkou roku v oblasti Food. Před devíti lety také získala i cenu českého internetu, Křišťálovou lupu, v kategorii One (wo)man show. To vše rodačku z Plzně předurčilo i k úspěšné televizní kariéře. Po získávání zkušeností na veřejnoprávní televizi se Koko nově představuje i na obrazovkách Primy.
Mohlo by vás zajímat
Netradiční kulinářská show
Její pořad “Koko ve varu” odstartoval před Velikonocemi a hned ukázal, že má velké ambice. Veronika totiž každý všední den představí několik receptů, tipů a rad a k tomu si ještě stihne popovídat se zajímavými hosty. V prvním týdnu vysílání pořadu se parťákem moderátorky stal zpěvák Mirai Navrátil, který předvedl, že by se v kuchyni úplně neztratil.
Těhotnej kuchař výjimečně pekl
Mohlo by vás zajímat
Rychlé občerstvení
V dalším týdnu, od 17. dubna, se Koko, kterou při natáčení zradil hlas, zaměří na jídla, populární především u mužů, takzvaný Street & fastfood. Řeč tak bude o oblíbených hamburgerech, tataráku či různých druzích hranolků. Dozvíte se, kde je původ téhle smažené přílohy, jak ji nejlépe připravit i který druh brambor vybrat na její výrobu.
Mohlo by vás zajímat
S Vrtulníkem a Noidem
Na návštěvu za Veronikou tentokrát dorazí "Vrtulník" Michael Viktořík, člen legendární skupiny J.A.R. Ten se podělí o své zážitky s rychlým stravováním, prozradí, proč nemá peníze a dojde také na rap. Jako bonus se o zdraví diváků začne starat zpěvák a skladatel Václav Noid Bárta. Třicetidenní Wencišovu výzvu představí jako plnou sportu, ale také informací, jak dalece spolu pohyb a zdravé jídlo souvisí.
Témata
Recepty k tomuto článku
Mohlo by vás zajímat
Související obsah
Vinnou révu můžeme pěstovat i na zahradách ve výšce do 500 m. n. m. V kuchyni využijeme listy i hrozny
Vinná réva je teplomilná, takže plných úspěchů dosáhneme nejlépe v jižní poloze chráněné před větrem. Vyžaduje lehčí půdu. Pěstujeme odrůdy moštové k… Číst více
Kebab nebo gyros? Není to totéž. Poznejte rozdíly mezi dvěma pouličními dobrotami
Také se vám kebab a gyros tak trochu pletou? Na… Číst více
Pita chléb: Kulinářský poklad z Blízkého východu pomůže vytvořit dokonalý gyros i kebab, jeho příprava je snadná
Pita chléb, také známý jako arabský chléb, je… Číst více
Den rozinek
Na výběr je z většího množství druhů rozinek, liší se dle původu a odrůdy vinné révy, též záleží na dalším způsobu zpracování a sušení. Setkat se… Číst více
Tvarování kebabu nebylo nikdy jednodušší. Naše názorné video vás naučí skvělý trik
Kebab je název pro smažené nebo grilované maso, které pochází z Blízkého východu nebo Asie. Jedná se o mleté maso smíchané s kořením, které dále… Číst více
Velký test kebabů v Praze 2023: Kde dostanete čerstvé maso a kde za 170 Kč jen mražený polotovar? Suverénně vede Žižkov
Grilované, na kousky nakrájené maso v housce nebo… Číst více
Den gyrosu
Označení gyros, které znamená točit, odkazuje na způsob přípravy masa na vertikálním grilu. Z válce se odkrajují malé kousky masa, které se pak… Číst více
Jak se starat na jaře o vinnou révu. Jaké jsou hlavní zásady správné péče
Vinná réva se řadí mezi jedny z nejstarších rostlin, které se pěstuji již od nepaměti. Čerstvé hrozny obsahují především velké množství sacharidů,… Číst více
Na víno do Prahy. Zjišťovali jsme, kde si můžete dát nejlepší skleničku z místních vinic
V současnosti jezdíme za vínem na Moravu,… Číst více
Dovolená v Bulharsku 2023: Polévka za 30 korun či kebab za 75 mile překvapí, oběd v restauraci vyjde na stokorunu
Bulharsko je pro Čechy dlouhodobě dovolenkovým… Číst více
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít zbylý mazanec? Snadno z něj připravíte tak dobrou žemlovku, že už jinou nebudete chtít
Nejlepší hranolky nejsou jen z brambor: Zkuste třeba mrkvové, lilkové nebo z červené řepy!
Souboj na talíři: Připravte si hamburger s trhaným masem jako šéfkuchař!
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Dokonalé italské rizoto musí mít krémovou konzistenci a neobejde se bez másla. Takhle se správně dělá
Polská bageta zapiekanka: Znáte tento geniální polský fastfood? Doma jej připravíte snadno
Z Receptáře Přemka Podlahy: V 90. letech frčely bramborový šusprejt se škvarky nebo zelná polévka křampes