Aspik
Aspik je vlastně rosol, kterým se zalévají různá, již předem připravená masa, ryby, uzeniny, saláty… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Aspik je vlastně rosol, kterým se zalévají různá, již předem připravená masa, ryby, uzeniny, saláty… Číst dál
Avokádo je plod hruškovce přelahodného, botanicky se řadí mezi ovoce, někdy i mezi zeleninu. Plod… Číst dál
Vigna hranatá je jednoletá rostlina, jejíž plody jsou drobné, asi 0,5 cm dlouhé fazolky s názvem… Číst dál
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 8. 6. 2024 16:39
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Oblíbená vosí hnízda: Nejlepší náplně, postupy při plnění a recept od Kristiny, který se předává z generace na generaci
Pomazánka Palivec podle ČSN z roku 1964: Tvaroh vyšlehaný s pivem potřebuje čas na propojení s feferonkami
Velký manuál: Jak vybrat hrnec do kuchyně? Důležité jsou rozměry i materiál. Ale to není všechno!