Frikasé, fricassée
Frikasé je pokrm z drobně krájeného pečeného nebo dušeného masa se šťávou, nebo zelenina s hustou… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Frikasé je pokrm z drobně krájeného pečeného nebo dušeného masa se šťávou, nebo zelenina s hustou… Číst dál
Fritátové nudle se v kuchařkách objevily na přelomu 19. a 20. století. Někdy jsou známé pod názvem… Číst dál
Fritování je tepelná úprava podobná smažení. Optimální teplota je 180 °C. K fritování se používají… Číst dál
Těstoviny italského původu, ve tvaru spirálky. Název je odvozen od slova fuso - vřeteno. Vhodná… Číst dál
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Hmoždíře jsou skvělými pomocníky nejen na drcení koření. Jaké mají další výhody a proč jsou nejoblíbenější ty z mramoru a žuly?
Mexický guláš: Omáčku báječně doplní sterilovaná kukuřice, zjemní ji lžíce másla a božsky chutná s rýží
Jednoduchá tvarohová štola: Voní máslem, rozinkami a rumem a podle názorného videa ji zvládne připravit každý