Nové příspěvky diskuze
Příspěvky fóra: všechny | pouze poslední
na podzim k nám přibyde nový člen rodiny a já bych si chtěla třeba v létě začít mrazit nějaký jídla na ,,horší” časy.
Moc prosím o tipy od zkušenějších + přibližnou dobu, jak dlouho jídlo v mrazáku vydrží?
V červnu se chystáme na jahody, tak bych chtěla uvařit a pak zamrazit jahodové knedlíky - jak dlouho vydrží? 🫣
Predem děkuji ☺️
Smazat obě s bílým talířem, nechat pouze tu s červeným talířem.
Děkuji.
Hella - moderátorka
Vyzkoušel jsem jablíčka, brambory a nic. (brambora je dobrá když se jídlo přesolí.)
Smetanu a jogurt fakt dávat nehodlám.
Ja to přehnal brutálně s papričkama, dal jsem 1/4 kávový lžičky Morugy, takže to bylo nepoživatelný. 😄
Kapsaicin (to je ta pálivá složka chilli) se váže na tuky.
Tak jsem do guláše fláknul celou kostku sádla (25,-) a provařil cca hodinu, potom nechat vychladnout a do lednice.
tuk zhoustne na hladině a jednoduše se vyzbírá.
Potom byl guláš jemně pikantní.
Pokud nepomůže , tak doporučuji proces opakovat a udělat náhradní oběd. (procedůra na dýl, ale funguje!)
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 12 hodinami
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
„Mleté maso “ Nadja, 7. 6. 2024 10:09
Poslední příspěvky
„Hezky sobotni vecer, vcera jsem nevarila, varila…“ hazel, před 12 hodinami
„Hezké sobotní odpoledne dnes k obědu kuřecí wrapy s…“ MarcelaPa, před 17 hodinami
„Peknú sobotu vám želám. Ja som si dnes uvarila len rýchlu…“ Julia Oskerova, před 17 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 15 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno před 21 hodinami
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno před 21 hodinami
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno před 23 hodinami
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Lilek tří barev
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Přečtěte si Zobrazit více
„Spotřebujte do…“ nebo „minimální trvanlivost“. Víte, jaký je mezi tím rozdíl?
Královské chutě: Český král Jan Lucemburský miloval francouzskou kuchyni, ale dopřával si i vařeného bobra se sladkou omáčkou
Tereza Bebarová miluje kachnu, nám ale prozradila recept na tyhle pohankové palačinky
Chilli hovězí
StandaCB
Recept ještě nebyl hodnocen (0×)