Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 589 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,54 g |
Tuky | 25,97 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 496 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 28,73 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept jsem dnes vytvořila podle své chuti. Jídlo je příjemně voňavé, ale není překořeněné. A ta zakysanka s brusinkami nahoře mu dodají na pikantnosti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2011 11:58
19. 2. 2010 15:16
19. 2. 2010 15:09
19. 2. 2010 15:04
19. 2. 2010 14:57
Je pravda,že je zvěřina v obchodech hodně drahá,ale myslím,že když se poptáte ve svém okolí jestli někdo nezná nějakého myslivce,tak k ní přijdete podstatně levněji.
Růženko ještě mi tu porce zbyla,takže jestli máš zájem....
19. 2. 2010 09:11
19. 2. 2010 00:29
18. 2. 2010 22:16
18. 2. 2010 21:18
18. 2. 2010 19:48
18. 2. 2010 18:40
18. 2. 2010 18:29
18. 2. 2010 18:26
18. 2. 2010 17:43
Jinak zvěřinu - srnčí, jelení, kančí, mufloní - měli v akci v Intersparu
18. 2. 2010 17:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 20 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno 8. 6. 2024 09:59
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno 8. 6. 2024 08:13
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Právě bylo uvařeno:
Křupavé kousky z rybího filé
DanaUrban uvařila před 39 minutami
Velikonoční mrkvový dort II
Veronika.su uvařila před 59 minutami
Vepřový řízek naruby
Kubec uvařila před 2 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Alena2310 uvařil před 2 hodinami
Banánové lívance
JakubSe uvařil před 2 hodinami
Libečková polévka
Olympus uvařila před 2 hodinami
Celerovo-čočková polévka s čubricou
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Focaccia s čerstvými rajčaty
danila uvařila před 2 hodinami
Výborný domácí chléb podle časopisu Vlasta
Radka81 uvařila před 2 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Cathy_1 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Franz Kafka byl vegetarián, miloval čočku nakyselo a zelenou špaldu. Každé sousto dvaatřicetkrát žvýkal a zemřel hlady
Jak připravit staročeskou rýži, abychom si pochutnali. Je výbornou přílohou k masům na přírodní způsob
VIDEO: Kde mají v Praze nejlepší párek v rohlíku? Pochutnáte si už za 35 korun hned u tramvaje, vítěz je ale jinde
Další recepty
Tématické fráze: srnčí kýta recepty na rozmarýnu plátky z divočiny srnčí plátek srnčí kýta recepty plátky ze srnčího jelení plátky jelení kýta plátky srnčí kýta na rozmarýnu plátky ze srnčího masa srnčí kýta platky zvěřina na rozmarýnu srnčí plátky na zelenině zverina na jalovci jeleni platky na zelenine srnčí na brusinkách jelení plátky recept jelení plátky recepty plátky ze srnčí kýty srnci kyta na jalovci srnčí recepty
Suroviny: kýta srnčí, sůl, koření na divočinu, slanina, cibule, zelenina kořenová, rozmarýn čerstvý, jalovec, protlak, mouka hladká, olej, vývar, smetana zakysaná, brusinky
Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r2Zp
24 názorů