Prokládané maso
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 3 769 kJ / 901 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,46 g |
Tuky | 30,84 g |
Vláknina | 18,65 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 93,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Blesk-Recepty čtenářů, autorkou je Zuzana Brázdová z Humpolce
Mezi moje oblíbené patří Recepty z jednoho hrnce a tento mě nezklamal.
Původně jsem vařila na 2 dny, ale večer byl hrnec prázdný :-)
Kdo nemusí vepřové, lze určitě nahradit krůtím, nebo kuřecím.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 6. 2011 15:29
jahoda:Díky jahůdko za infoaž teď ta Tvoje nádhera na mě mrkla z náhodnýchtak jsem si přečetla odpověďTo by mě nenapadlo
6. 6. 2011 10:27
jahoda: tak ředkva by mě nenapadla
6. 6. 2011 10:21
Anna Kocikova:
Aničko, sklízela jsem poslední ředkve a tato pokroucená mě padla do oka, tak jí říkám - ty půjdeš na talíř
Díky za milé komentáře všem
Aničko, sklízela jsem poslední ředkve a tato pokroucená mě padla do oka, tak jí říkám - ty půjdeš na talíř
Díky za milé komentáře všem
6. 6. 2011 10:14
Anna Kocikova: Ani, není to feferonka?
6. 6. 2011 10:03
+9za lahodnou dobrotuTaké by mě zajímal"ptáček"který tak krásně z hromady masa vykukujez čeho je vyroben
5. 6. 2011 20:06
Takový recept se vždycky hodí+
5. 6. 2011 17:31
tož toto vypadá dobře, tolik chutí a samá mňamka a z jednoho kotlika, no ideál
a co to tam kouká za okřídlenou anakundu?? vono to i jazyčisko vystrkuje
a co to tam kouká za okřídlenou anakundu?? vono to i jazyčisko vystrkuje
5. 6. 2011 17:24
nádherná mňamka+6
5. 6. 2011 13:56
poezie na talíři nádhera
5. 6. 2011 13:54
Jahůdko, předběhla jsi mne!!! Já si to schovávám, že to vyzkouším, tak aspoň už to tady vidím
5. 6. 2011 13:05
Jídla z jednoho hrnce dělám ráda , jsou dobrá , všechno je hotové najednou a minimum nádobí +1
5. 6. 2011 12:53
jahůdko - eintopfy u nás jednoznačně vedou , mám rozdělanou feferonovou hořčici a se zeleným pepřem, musej se spotřebovat, jinak
5. 6. 2011 12:51
, už zase tisknu, snad se mě dnes už podaří udělat, mám zrovna plecko nachystáno k zítřejšímu obědu a jídlo z jednoho hrnce mám ráda
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 8 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 9 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 11 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 11 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 12 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 12 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Prosincové pranostiky: Co říká lidová moudrost na výhled počasí v dalším období
Proč se chleba v domácí pekárně občas propadne? Důvodem je pravděpodobně jedna z těchto dvou příčin
Další recepty
Tématické fráze: veprove maso prokladane co se zbylymi rizky prokládané vepřové maso prokládané maso masem pomalu pečené trhané maso co se zbylými brambory maso prokladane brambory prokladane pecene maso prokládaný salát recept co se zbylým pečeným vepřovým masem co se zbylým pečeným masem co se zbylimi rizky prokladane řízky co se zbylým masem prokládané maso s brambory prokládané brambory s masem calzone s krůtím masem prokládané brambory krkovici top recepty pro nejmensis masem z vepřového masa co se zbylym masem na klobasy
Suroviny: řízek vepřový, mrkev, petržel, celer, klobása pikantní, brambory, sýr nastrouhaný, cibule, hořčice hrubozrnná, omáčka sojová, koření, sůl, pepř, kečup sladký, olej
Prokládané maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ0
13 názorů