Bylinkoví vrabci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 686 kJ / 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,08 g |
Tuky | 23,64 g |
Vláknina | 14,55 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 42,52 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to upravený recept Petra Stupky, ten pivem nepodléval, ale mě se zdál výpek díky jogurtu dost kyselý a pivo to velmi vylepšilo :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2013 12:06
Ivana79:Ivanko já děkuju za fotky a hlavně za uvaření pokrmu. Děkuju
11. 9. 2013 17:44
Andrejka,veľká vďaka za tento skvelý recept To čierne pivo som nakoniec vynechala a upiekla som s mäsom aj jablká Moc nám chutilo,z byliniek som použila šalviu,petržlen a oregano a k jogurtu som pridala trošku horčice a citrón.šťavy Bodujem
22. 5. 2013 08:20
Tento skvost mi unikl Andri, jako vždy
IUCI: Není nad jídlo takto "normální"
IUCI: Není nad jídlo takto "normální"
21. 5. 2013 12:16
Také mám ráda"normální"jídlo,které se dá připravit z dostupných surovin za přijatelnou cenu
Andri,podařená dobrota
Andri,podařená dobrota
21. 5. 2013 09:04
Pámbu zaplať za takovýhle "normální" recepty
21. 5. 2013 08:42
IUCI: Ja osobne takova "normalni" jidla zboznuji a vitam.
21. 5. 2013 08:35
K autorovi/-ce/lUCI (neregistrovaný/á):
Doporučuji Vám udělat si plněná komáří stehýnka s hadími jikrami
Jinak pro Andreu:
Jídlo vypadá výborně,zajímavý nápad,vyzkouším
Doporučuji Vám udělat si plněná komáří stehýnka s hadími jikrami
Jinak pro Andreu:
Jídlo vypadá výborně,zajímavý nápad,vyzkouším
20. 5. 2013 22:50
Tak tohle je úplně normální jídlo, nic moc to tentokráte není, bývají tu zajímavější jídla
20. 5. 2013 21:44
Bylinky se v žádném dobrém jídle neztratí,na naopak,dají tomu správný šmak A safra,ono se mě to rýmuje
20. 5. 2013 17:48
Opravdu dobrý recept, vše, co je psáno tam určitě patří, takže paní Andrejko, posílám
20. 5. 2013 16:40
... "čimčarara", krásná "vrabčákovská" dobrota
20. 5. 2013 16:06
Tož to bych taky ochutnala - ukládám + 3
Mátu už cpu pomalu i do karbanátků a svíčkové, je to mrška rozpínavá
Mátu už cpu pomalu i do karbanátků a svíčkové, je to mrška rozpínavá
20. 5. 2013 16:05
Krasni "brabcaci"!! S tim jogurtem dobra vychytavka. Mozna, ze misto kminu, by sel i rozmaryn (jen decentne). Moc hezky recept.
20. 5. 2013 16:03
Dobrota velikánská, já když peču maso, tak jedině vrabce. Tuto alternativu určitě vyzkouším Andrejko. Krásně nafoceno a naservírováno
20. 5. 2013 15:32
Jééé supééér, Danielko a sem by šla i máta a meduňka, teda málo, ale šla by
Moje bylinková krevní skupina
Andrejko, jméno jsem si nespletla, Danka si stěžuje, že neví, co s mátou
Moje bylinková krevní skupina
Andrejko, jméno jsem si nespletla, Danka si stěžuje, že neví, co s mátou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 7 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 8 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 10 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 11 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Z planých i pěstovaných bylin můžeme doma vyrábět skvělé sirupy a medy. Poradíme, jak na to
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: pomalu pečení vrabci vrabci recept bylinkový vrabec bucek peceny na pivu podle petra stupky vepřová kýta podle stupky moravský vrabec šalvěj pomalu pečení brabci pečený vepřový vrabec pomalu pečený vepřový vrabec vrabci jídlo zapecený vrabci bůček podle stupky pečení vrabci pečený bůček podle stupky pečený bůček stupka pomalu pečený moravský vrabec moravsky vrabec pomalu pečený petr stupka zapečená bramborová kaše vrabčí polévka recept pomalu pečený vrabec
Suroviny: plec vepřová, petrželka, tymián, šalvěj, libeček, česnek, cibule, jogurt bílý, kmín drcený, pivo černé, sůl, pepř
Bylinkoví vrabci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pol2
15 názorů