Králík z Provence
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2010 12:23
Právě recepr kuchtím a vyadá oprvdu dobře, jediné, co mi tady trošku chybí, tak je to, jak dlouho se maso peče a kolik vína tam mám dát. Jinak doufám, že se dílo podaří a bude všem chutnat.
14. 11. 2009 14:15
Bylo to skvělé
11. 9. 2009 08:09
Bodík
11. 8. 2009 21:59
bez komentare
23. 3. 2009 16:39
Bazalko, jsem ráda, že chutnalo, pečená cibule je výborná, dobrý nápad.
23. 3. 2009 16:38
Jo a bodík jsem taky přidala !
23. 3. 2009 16:24
Králík byl výborný. Měla jsem jen stehna, ne hřbet a neměla tak dlouhou slaninu na omotání, tak tam byly jen kousky. Přidala jsem rozmarýn a půlky cibulí. Pečená byla skvělá. Díky za recept.
20. 1. 2009 13:30
Mám docela často toto chutné králičí masíčko, určitě recept vyzkouším ať má rodinka zase změnu.
14. 1. 2009 13:07
Jsem ráda, že se vám recept líbí. Králíka nemáme moc často, jen když se mi podaří sehnat domácího, tak si ho potom snažíme vychutnat
zdenička00 -
zdenička00 -
13. 1. 2009 18:32
Papriko,"karlík " říkáme pracovně mému zatím nenarozenému vnoučkovi.A ty už víš,jak dopadne.Chudák!
13. 1. 2009 14:20
Jeden krásný králičí hřbet mám v mrazáku, takže je to jasné. Už jen podle popisu si umím představit tu chuť a jednička Tě, Maris, rozhodně nemine.
13. 1. 2009 13:51
Vypadá to opravdu luxusně
13. 1. 2009 12:46
Téda, Maruško, to je krása...tohle ani na první pohled jako králík nevypadá, to by mohlo projít
13. 1. 2009 12:32
Náááádhera a slinné žlázy mají opět pohotovost. Luxusní úprava. Mám v oblíbených. Až bude karlík, už vím jak dopadne. Dávám 1* už předem
13. 1. 2009 11:45
kriste a pane....tak toto je uzas, uzas, uzas...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 4 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 4 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 5 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 6 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 7 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 8 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 8 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho se peče kralík porcování králíka recept na králíka jak porcovat králíka jak dlouho pečeme králíka králík recepty jak naporcovat králíka jak se porcuje králík králičí hřbet recept jak se dlouho peče králík jak se peče králík recepty z králíka králík skvělé recepty králík po provensálsku králík porcování králičí hřbet recepty králík králík recept jak dlouho pect kralika kralik z provance
Suroviny: králík, hořčice, koření provensálské, víno bílé, slanina, cibulka jarní, sůl, pepř bílý, olej olivový, máslo
Králík z Provence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yZv
32 názorů