Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinky v oleji (bazalka, oregano)

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 7. 2015 10:30

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Aby mi bylinky nevystupovaly nad hladinu, přidržela jsem je pod hrdlem skleničky zalomeným stonkem oregana. Skleničku mám uloženou v lednici.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MirkaL

26. 7. 2015 14:39

Ja asi nenalozim nic, protoze ta moje bazalka nestaci ani dorustat, stacim ji konzumovat. To je moje nejoblibenejsi bylinka.:-p

ivulinka ivulinka

25. 7. 2015 21:01

Letos ty bylinky taky tak naložím, když už je tak poctivě zalévám celé léto:yes:

Severinka Severinka

25. 7. 2015 12:45

Tak mám hotovo, byla to rychlovka;-);-);-)přidala jsem Ti fotku a posílám bodíka;-);-)

Severinka Severinka

25. 7. 2015 12:21

Chtěla jsem se optat, jestli můžu použít i jiný olej a a teď až dole vidíš, že Špagi používá i slunečnicový, tak jdu teda do toho, ať tu bazalku nějak upotřebím;-);-);-);-)

pipre pipre

25. 7. 2015 11:37

To se mně moc líbí:yes:+

Simona Skolakova Simona Skolakova

25. 7. 2015 11:22

cathleen:díky moc;-):yes:tak taky něco naložím;-)zkusit se má vše,že;-)

spagetka spagetka

25. 7. 2015 11:07

Já se chystám za chvíli na šalvějový a rozmarýnový olej - ten i na rybičky :-p a tam teda přidám i pár zrnek soli podle tebe :yes::yes:

cathleen cathleen

25. 7. 2015 10:58

Simona Skolakova: plánuji použití na pizzu - jak lístky, tak pokapat voňavým olejem před pečením:-8

Simona Skolakova Simona Skolakova

25. 7. 2015 10:49

spagetka:díky moc,já vím ptám se jako malé dítě:-8;-),ale ještě jsem ochucený olej neměla,tak s tím nemám zkušenost,ale líbí se mi to;-)

spagetka spagetka

25. 7. 2015 10:44

Simona Skolakova: Simi, určitě i do vařených jídel, ten olejíček máš právě ovoněný a ochucený těmi bylinkami, takže prostě využití jak v teplé tak studené kuchyni. Jo, já pak po určité době, když už se mi bylinky nelíběj, je vyndám a používám jen ten olej, ale uskladnění je lepší v chladu, to jo.

Simona Skolakova Simona Skolakova

25. 7. 2015 10:40

To se mi líbí;-):yes:taky mám bylinky na zahradě;-)a jen se zeptám:-8,použití pak je do salátu a nebo se dá použít i do vařeného jídla;-)

spagetka spagetka

25. 7. 2015 10:34

Dělám stejně s různými bylinkami, jen používám slunečnicový olej, ale vidíš, sůl nedávám. Hm, zkusím se solí, ona to dochutí.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: bazalka v oleji bylinky v oleji bazalka uskladnění bazalka v olivovém oleji jak uskladnit bazalku uskladnění bazalky bylinkové oleje bylinky v olivovem oleji bazalka v soli oregáno použití v kuchyni bazalka použití v kuchyni bylinné oleje recept recept bazalka v oleji olivovy olej s bazalkou použití bazalky v kuchyni bazalka s olejem bazalka nalozena v oleji uskladnění bylinek bazalka - uskladnění jak uskladnit oregano

Suroviny: bazalka čerstvá, koření oregáno, sůl, olej olivový

TopRecepty.cz

Bylinky v oleji (bazalka, oregano)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zoyZ

Naposledy jste si prohlédli