Jehněčí na švestkách
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 654 kJ / 873 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,03 g |
Tuky | 50,05 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 79,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2016 08:53
Ja osobne neznášam kombináciu mäsa a ovocia...ľudia to však milujú, to znamená, že problém bude vo mne, nie v recepte...
19. 2. 2016 08:48
dixinka: Prečítajte si prvú vetu svojho komentáru. Ak napíšem, že "No nevím,jestli ten recept bude tak dobrý", Tak je to skoro to isté ako že je zlý, len krajšie napísané. Ak je vám z jahňaciny zle, tak tie recepty prehliadajte a je to.
19. 2. 2016 08:40
tejaja:já jsem nemínila nic o tom,že by váš recept byl špatný,já jen ,že bych asi nemohla,ale kdyby mě někdo známý pozval na malinkou ochutnávku,tak to bych mohla a určitě bych si dala i malou porci.Ale sama bych to nevařila(jen pro velkou rodinu).JO A JEHNĚČÍ MASO MAJÍ V MP KRÁSNO UŽ ASI 10 DNÍ A V GLOBUSU TAKY.
19. 2. 2016 07:53
spagetka: chybíííí...ďakujem, vypadlo mi to. Tá troška cukru je tam kvôli chuti, skaramelizuje to, ale kľudne to môžeš vynechať.
mika59, Jana Remková : Ďakujem.
mika59, Jana Remková : Ďakujem.
19. 2. 2016 07:52
dixinka: každý máme iný názor...ja nemám rada varenú mrkvu, nezjem ju, ale nedovolila by som si tvrdiť, že recept, kde sa nachádza, nie je dobrý, lebo ja varenú mrkvu nejem.
Jahňacie mäso je jedno z najzdravších mias, určite podstatne zdravšie ako bravčové, ale je to vec každého, čo je, nie?
Jahňacie mäso je jedno z najzdravších mias, určite podstatne zdravšie ako bravčové, ale je to vec každého, čo je, nie?
19. 2. 2016 07:39
Tohle je přesně kombinace dle našeho chlupatého jazýčku, ovoce + maso moc rádi. Podle chuti bych tam možnáá přidala kapku chilli nebo tabasca, ale to skutečně až při konkrétním ochutnávání. No jo, jen to jehněčí nevím, kdy mi, Teri, pošleš Cukr bych s dovolením vynechala, jo, ale skořice, hřebíčky, med - to se mi líbí
Jé nechybí ti cukr v Surovinách?
Jé nechybí ti cukr v Surovinách?
19. 2. 2016 06:58
No nevím,jestli ten recept bude tak dobrý,já jehněčí nemám moc ráda a ty švestky do toho,asi bych nemohla.Minulý rok jsme koupili jehněčí rolku v Globusu a to maso se mi zdálo sladké,takže mi z toho bylo akorát špatně.
18. 2. 2016 18:40
Jana Remkova: Souhlasím, ale recept pěkný.
18. 2. 2016 16:42
A máme tady opět jehněčí, které si nemůžeme udělat, protože u nás nikde není. No, Šlak by mne trefil, tohle by nám moc chutnalo s těma švestkama
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králičí játra na slanině, cibuli a rajčatech
Přidáno před 19 minutami
Roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 21 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno 8. 6. 2024 09:59
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno 8. 6. 2024 08:13
Právě bylo uvařeno:
Kynutý meruňkový táč
KuchtinkaHaninka uvařila před 42 minutami
Křupavé kousky z rybího filé
DanaUrban uvařila před 1 hodinou
Velikonoční mrkvový dort II
Veronika.su uvařila před 1 hodinou
Vepřový řízek naruby
Kubec uvařila před 2 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Alena2310 uvařil před 2 hodinami
Banánové lívance
JakubSe uvařil před 2 hodinami
Libečková polévka
Olympus uvařila před 2 hodinami
Celerovo-čočková polévka s čubricou
Petra Dvor. uvařila před 3 hodinami
Focaccia s čerstvými rajčaty
danila uvařila před 3 hodinami
Výborný domácí chléb podle časopisu Vlasta
Radka81 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jehněčí maso je křehké a šťavnaté. Jak ho správně okořenit, aby vynikla jeho chuť?
Jan Punčochář připravil speciální hot dogy pro Oktagon: V prodeji bude 3000 kusů a vydávat se budou do 30 vteřin
Franz Kafka byl vegetarián, miloval čočku nakyselo a zelenou špaldu. Každé sousto dvaatřicetkrát žvýkal a zemřel hlady
Další recepty
Tématické fráze: skopove na svestkach jehněčí maso na švestkách jehneci na švestek jehneci se švestkami jehněčé maso globus jehněčí na šveskách recepty globus jehněčí maso jehněčí kýta na svestkach jehněčí s černou omáčka jehněčí na švetkách jehněčína švestkách jehneci na svestkech
Suroviny: máslo, cibule, švestky, skořice celá, koření hřebíček, cukr, sůl, koření černé mleté, solamyl, víno bílé, olej, med, šťáva citronová
Jehněčí na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kLZJ
9 názorů