Hovězí na víně a kořenové zelenině
Hovězí maso a červené víno prostě patří k sobě. Víno dodá pokrmu jedinečnou chuť a kořenová zelenina celé jídlo skvěle doplní. Pokud zvolíme pro přípravu tlakový hrnec, ušetříme si i spoustu času. Podáváme s připravenou polentou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 489 kJ / 2 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,49 g |
Tuky | 122,42 g |
Vláknina | 31,15 g |
Cholesterol | 308 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 224,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 6. 2016 23:24
21. 6. 2016 13:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 8 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 9 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 10 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 11 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 12 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 12 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jaké jsou výhody vaření v tlakovém hrnci? Uvaříte v něm vývar, přílohu nebo omáčku - rychle a s minimálními náklady na energii
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na víně a kořenové zelenině hovězí na kořenove zelenině hovězí maso na zelenině a víně hovezi na zelenině hovězí na zelenine a vine hovězí na víně hovězí na víně s kořenovou zeleninou hovězí s korenovou zeleninou hovězí kližka na kořenové zelenině hovězí na vině a zelenině hovězí se zeleninou hovězí kostky na víně hovězí kostky na zelenině hovězí maso na víně hovězí klížka na víně hovězí na víně se zeleninou hovězí maso na kořenové zelenině a víně hovězi na kořenové zelenině a vine hovězí maso na kořenové zelenině hovězí na zelenině a vínu
Suroviny: mrkev, petržel, cibule, víno červené, bobkový list, koření nové koření, olej, máslo, mouka jáhlová, sůl, šťáva citronová, pepř mletý, mléko, polenta instantní, máslo
Hovězí na víně a kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gErY
2 názory