Jednoduchý boršč - postup krok po kroku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 563 kJ / 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,11 g |
Tuky | 6,59 g |
Vláknina | 12,42 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 338 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 43,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tento recept vychází z receptu pana B. Klepla.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 44 sekundami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 5 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 21 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 33 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 54 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: top recepty boršč boršč recept jednoduchy bořč jednoduchy rychlý boršč hovězí maso přední recepty jednoduchyborsč boršč top recepty falešny boršč jednoducjý boršč jeenoduchy borsc boršč podle klepla voda na boršč recepty krok po kroku
Suroviny: maso hovězí s kostí, mrkev, kořen petržele, bulva celerová, cibule, brambory, protlak rajčatový, česnek, ocet vinný, pepř čtyř barev, koření nové koření, kmín celý, bobkový list, smetana zakysaná, podravka, petrželka zelená
Jednoduchý boršč - postup krok po kroku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWKY
0 názorů