Guláš po horňácku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 359 kJ / 3 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,45 g |
Tuky | 289,33 g |
Vláknina | 44,56 g |
Cholesterol | 464 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 139,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Starý a dobrý recept z pozůstalosti mojí maminky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 8. 2017 19:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 7 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 8 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 10 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 11 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: horňácké vepřové maso recept kostky po horňácku horňácké fazole horňácké fazole recept bůčkový guláš s fazolí fazolovy hornacky gulas
Suroviny: fazole bílé, olej, bobkový list, paprika sušená sladká, cibule, bůček vepřový, česnek, lečo, smetana kysaná, mouka hladká, párky, majoránka, sůl, pepř mletý, kmín celý
Guláš po horňácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vMzn
1 názor