Staropražské obložené hovězí s vaječnou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 930 kJ / 1 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,98 g |
Tuky | 67,78 g |
Vláknina | 8,01 g |
Cholesterol | 871 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 9,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ještě by na talíři měly být nakládané hříbky, ale ty bohužel nemám.
Ve staré Praze asi neznali dijonskou hořčici, to jsem si upravila podle chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2018 19:48
22. 7. 2018 19:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 5 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 6 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 7 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 9 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 9 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Steak z hlávkového zelí: Zdravá zelenina chutná nejen vegetariánům
Jak zavařit houby v octu nebo sladkokyselém nálevu. Poradíme osvědčené recepty, které se vyplatí znát
Další recepty
Tématické fráze: hovězí maso varene s dijonskou omackou hovězí plátky s vaječnou omáčkou
Suroviny: maso hovězí, mrkev, petržel, celer, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, sůl, vejce, olej, hořčice dijonská, kapary, sůl, řepa červená nakládaná,
Staropražské obložené hovězí s vaječnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4opn
2 názory