Marinovaný pečený bůček
Pečené copánky z bůčku marinovaného v zajímavé marinádě z medu, sójové omáčky, balsamica a koření zaujmou jak chutí, tak pěkným vzhledem. Podávat je můžeme jako hlavní chod, nebo jako pohoštění na oslavách.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 14 978 kJ / 3 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,09 g |
Tuky | 297,80 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 7,30 g |
Sacharidy | 72,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
A proč do marinády balsamikový ocet? Já ho dávám do většiny marinád na maso, chuťové ho tam neucítíte, ale maso je šťavnatější a křehčí. Zkuste.
Moje recepty a ostatní fotografie najdete na https://inkitchenopen.blogspot.com/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 9. 2023 12:51
10. 4. 2022 07:59
17. 9. 2018 22:34
palec nahoru
16. 9. 2018 21:28
12. 9. 2018 23:52
12. 9. 2018 21:47
12. 9. 2018 15:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 28 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 13 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 32 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 10 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bůček s kůží i bez kůže: Jak jej správně nakrájet, aby se nám při pečení kůžička pěkně propekla?
Další recepty
Tématické fráze: marinovaný pečený bůček marinovaný bůček pečený marinovaný bůček nejlepší pečený bůček peceny bucek vepřový bůček marinovaný pečený pečený buček top recept recept na marinovany bůček pečený bůček top recepty marinovany bucek v sójové omáčce pečený bůček na medu peceny bucek recept bůček recepty peceny bucek marinovany bućek marinovany marynovany bucek marinované pečený bucek vychytávky nejlepší pečený bůček recepty pečený buček marinovaný buček recept
Suroviny: bůček, zázvor, česnek, med tekutý, ocet balsamiko, omáčka sojová, koření, kmín drcený, cibule, sůl
Marinovaný pečený bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v4jL
7 názorů