Pstruh zapečený v citronové omáčce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 314 kJ / 75 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,68 g |
Tuky | 3,04 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 363 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 9,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme přidat i smetanu k omáčce, ale není nutné..https://codnesvariiva.blogspot.com/2019/03/peceny-...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 12 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 21 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 7 minutami
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 47 minutami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 1 hodinou
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 1 hodinou
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 3 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 12 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 12 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 13 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 13 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pštrosí nebo skotské vejce: Ukážeme vám, jak tuto lákavou specialitu připravit
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Tématické fráze: zapeceny pstruh pstruh v hořčicové omáčka recept pstruh na citronové omáčka recept pstruh zapečený se zeleninou zapeceny prtruh
Suroviny: pstruh, sůl, pepř, česnek, hořčice dijonská, šťáva citronová, cibule šalotka, petrželka, citron, olej olivový, míchaný salát
Pstruh zapečený v citronové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rDVB
0 názorů