Bramborový džuveč s vepřovým masem (gjuvec)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 021 kJ / 1 439 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,23 g |
Tuky | 33,55 g |
Vláknina | 27,98 g |
Cholesterol | 488 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 106,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám od souseda, jehož maminka žila v Bulharsku. Název džuveč vznikl od slova gjuvec, což vlastně znamená hliněná nádoba, miska, ve které se jídlo připravuje, peče.
(Je toho opravdu hodně, plný pekáč, tak si množství surovin upravte. Zeleninu nemusíte dávat všechnu, fazolky nebo cuketu můžete vynechat)
Moje recepty a ostatní fotografie najdete na https://inkitchenopen.blogspot.com/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 7. 2021 07:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 4 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 4 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 5 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 7 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 7 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 8 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 8 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: džuveč s maso s bramborem džuveč s bramborem jak se připravuje džuveč
Suroviny: plec vepřová, cibule, brambory, paprika čerstvá bílá, rajče, fazolky zelené, zelí bílé hlávkové, cuketa, protlak rajčatový, saturejka, paprika sušená sladká, čubrica, pepř mletý, olej
Bramborový džuveč s vepřovým masem (gjuvec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n1J4
1 názor