Pečená švestková povidla s badyánem a skořicí
Suroviny
Porce: Cca 8 sklenic
Nutriční hodnoty
Energie | 15 695 kJ / 3 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,00 g |
Tuky | 12,00 g |
Vláknina | 150,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 241 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 796,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já měla od známého plno švestek, které už byly docela měkké a chtěly zužitkovat. Tak mě napadla povidla, i když by se max. hodily na slivovici :D
Kdo chce, může ještě sklenice s povidly zavařit.
Inspirace: https://fresh.iprima.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 8. 2020 12:38
Marie Svarcova:
To myslíte vážně?
Ledaže, a nyní nechci být impertinentní, ledaže byste byla, promiňte, barvoslepá...
11. 8. 2020 10:51
10. 8. 2020 19:53
10. 8. 2020 15:11
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 20 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno 8. 6. 2024 09:59
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno 8. 6. 2024 08:13
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Právě bylo uvařeno:
Křupavé kousky z rybího filé
DanaUrban uvařila před 16 minutami
Velikonoční mrkvový dort II
Veronika.su uvařila před 36 minutami
Vepřový řízek naruby
Kubec uvařila před 1 hodinou
Pudinková bábovka bez mouky
Alena2310 uvařil před 1 hodinou
Banánové lívance
JakubSe uvařil před 1 hodinou
Libečková polévka
Olympus uvařila před 1 hodinou
Celerovo-čočková polévka s čubricou
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Focaccia s čerstvými rajčaty
danila uvařila před 2 hodinami
Výborný domácí chléb podle časopisu Vlasta
Radka81 uvařila před 2 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Cathy_1 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
Samosběr třešní 2024: Velký přehled sadů po celé republice. Kilo je k mání už za 15 Kč, ale na některých místech je třešní málo
Ostružinová povidla jsou krásně hustá, sladká i bez cukru, jen se musí delší dobu vařit. A při správném skladování vydrží několik let
Další recepty
Suroviny: švestky, cukr třtinový, skořice, badyán, kyselina citronová, med
Pečená švestková povidla s badyánem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E3wY
4 názory