Bramborové šišky s mákem nebo strouhankou
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 057 kJ / 1 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,28 g |
Tuky | 42,76 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 286 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 323,20 g |
Postup přípravy
-
Brambory jsou bohaté na minerály, vitaminy, bílkoviny a jsou téměř bez tuku. Hlíza bramboru obsahuje podle odrůdy, termínu sklizně i délky a způsobu skladování asi 20 % sušiny a 80 % vody. Sušinu tvoří zejména sacharidy (11–18 %), dusíkaté látky (2 %) a minimum tuků (0, 1 %).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové žaludky na smetaně s tymiánovými bramboráčky
Přidáno před 3 hodinami
Topinky s masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Králičí játra na slanině, cibuli a rajčatech
Přidáno před 4 hodinami
Roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno 8. 6. 2024 16:39
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
Danoouch uvařil před 20 minutami
Mrkvový krém
Danoouch uvařila před 28 minutami
Muffiny s kousky čokolády
Marketa Volfova uvařila před 2 hodinami
Vepřové jazýčky na hrášku a kapii
Tamarilka uvařila před 3 hodinami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
olca1983 uvařila před 3 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
encor uvařila před 3 hodinami
Kynutý meruňkový táč
KuchtinkaHaninka uvařila před 4 hodinami
Křupavé kousky z rybího filé
DanaUrban uvařila před 5 hodinami
Velikonoční mrkvový dort II
Veronika.su uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Suroviny: brambory typ b, vejce, sůl, mouka hrubá, mák mletý, cukr moučkový, máslo, strouhanka, sádlo, sůl
Bramborové šišky s mákem nebo strouhankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pr76
0 názorů