Hovězí na burgundský způsob podle mne
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 12 478 kJ / 2 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 241,24 g |
Tuky | 139,31 g |
Vláknina | 21,61 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 65,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hovädzie "burgiňon" je tradičný recept vo francúzskej burgundskej kuchyni.Tento guláš sa varí v červenom burgundskom víne, podáva sa s bagetou, ryžou, cestovinami alebo zemiakmi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 6 minutami
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 9 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 14 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 30 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 42 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, slanina, máslo, cibule, víno červené, protlak rajčatový, česnek, mouka, bylinky, žampióny, sůl, pepř, paprika sušená sladká, vývar hovězí
Hovězí na burgundský způsob podle mne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6DBK
0 názorů