Candát na červené čočce
Skvělá ryba jakou je candát, si zaslouží dokonalou přílohu. A tou může být ne úplně tradiční červená čočka v kombinaci se salátovou okurkou. Rychlá příprava ryby, vynikající chuť středomořského koření čubrica i lehká příloha - to vše vás pobízí recept vyzkoušet.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 763 kJ / 1 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,32 g |
Tuky | 22,00 g |
Vláknina | 36,10 g |
Cholesterol | 239 mg |
Sodík | 185 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 93,72 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj receptu neznám. Doporučuji drobnozrnou čočku je chutnější než půlená. Lze udělat i s jinou rybou ale candát je podle mne nejchutnější naše ryba.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 6. 2023 22:30
29. 6. 2023 21:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 11 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 20 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 23 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 2 minutami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 40 minutami
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 40 minutami
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 2 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 11 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 11 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 12 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 13 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 13 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Suroviny: candát, sůl, pepř mletý, šťáva citronová, ghee, okurka salátová, kopr čerstvý, čočka, soda jedlá, sůl, pepř mletý, koření čubrica, voda, šťáva citronová
Candát na červené čočce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x6Rg
2 názory