Telecí ossobuco inspirované kuchyní šéfkuchařů
Telecí ossobuco je italský pokrm, původem z města Milán a jedná se o pravou delikatesu, která příjemně voní použitými bylinkami a maso se bude díky pomalému dušení krásně rozpadat. Ideální přílohou je jemná bramborová kaše.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 512 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,10 g |
Tuky | 36,33 g |
Vláknina | 55,08 g |
Cholesterol | 32 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 57,81 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspiraci jsem našla v: kuchynelidlu.cz , trochu od šéfkuchaře M. Ihnačáka a trochu od R. Pauluse a trochu dle mé chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 10. 2023 13:39
19. 10. 2023 13:37
19. 10. 2023 12:33
19. 10. 2023 12:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 5 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 6 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 8 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 9 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 9 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Časté chyby při smažení cibulky: Někdy stačí jen odběhnout a už ji nezachráníme
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Suroviny: sůl mořská, pepř mletý, mouka hladká, olej olivový, cibule, česnek, víno červené, rozmarýn, tymián, bobkový list, koření nové koření, vývar hovězí, mrkev, celer, rajče cherry, rajče, cukr, kůra citronová, máslo
Telecí ossobuco inspirované kuchyní šéfkuchařů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwZE
4 názory