Segedín jednoduše z remosky
Segedínský guláš pochází z Maďarska a připravuje se z vepřového bůčku a bílého kysaného zelí. Sytý a chutný guláš zjemníme trochou zakysané smetany. Přípravu si můžeme usnadnit použitím remosky.
Suroviny pro 7 porcí
7 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 837 kJ / 3 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,42 g |
Tuky | 332,77 g |
Vláknina | 24,94 g |
Cholesterol | 478 mg |
Sodík | 6,11 g |
Sůl | 14,90 g |
Sacharidy | 62,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Výhoda je, že je vše v jednom a maso je jako dort. Já jsem podávala s cuketovými knedlíky -www.toprecepty.cz/recept/50550-chlupate-cuketove-knedliky/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2024 06:46
Zrovna jsme segedin dojedli. Ale teda připravený byl v mth. V remosce jsem ho ještě nezkoušela. Dobrý tip na příště!
23. 2. 2024 12:07
mika59: manžel mi tvrdí, že je z remosky vše takové šťavnatější - myslím, si, že je to tím, že remoska je maličký uzavřený prostor
23. 2. 2024 10:42
cathleen: Děkuji ti moc a ještě mi přijde, že chuť je zase jiná a moc dobrá.
23. 2. 2024 10:05
tenhle recept je úžasný Remosku mám moc ráda a používáme ji docela často. Ale udělat v ní segedín mě nenapadlo, a přitom je to tak logické i jednoduché!
14. 12. 2023 17:16
Marie Svarcova: Děkuji
14. 12. 2023 10:43
paráda , bůček tam je nejlepoší
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 7 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 8 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 10 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 11 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Čím zahustit polévky a omáčky? Jíška je klasika, ale co třeba vyzkoušet červenou čočku, pohanku nebo hrašku
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Suroviny: bůček, zelí kysané, slanina anglická, sádlo, cibule, paprika sušená sladká, vývar masový, smetana zakysaná, mouka hladká, bobkový list, koření nové koření, česnek, kmín celý, sůl, pepř mletý
Segedín jednoduše z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpK2z
6 názorů