Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
Pastýřský koláč je pokrm pocházející z Velké Británie. Nejedná se však o sladký, nýbrž o slaný koláč, kde jeho základ tvoří mleté maso s rajčatovou omáčkou a vrchní část koláče je zapečená bramborová kaše.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 934 kJ / 2 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,15 g |
Tuky | 118,68 g |
Vláknina | 26,08 g |
Cholesterol | 784 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 114,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem získala v časopise Gurmet.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 2. 2024 17:50
Dámy, já Vám oběma moc děkuji... Škoda, že Vám nemohu nabídnout...
26. 2. 2024 21:02
Krása na talířiPochutnala bych si
25. 2. 2024 21:00
moc pěkně jsi upekla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 12 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 21 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 8 minutami
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 48 minutami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 1 hodinou
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 1 hodinou
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 3 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 12 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 12 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 13 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 13 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Hebkou bramborovou kaši zvládne každý začátečník. Stačí dodržet několik zásad a její konzistence bude dokonalá
Další recepty
Suroviny: brambory typ c, žloutek, mléko plnotučné, smetana ke šlehání, parmazán, máslo, sůl, pepř mletý, maso jehněčí, vývar kuřecí, olej olivový, cibule, mrkev, hrášek mražený, celer řapíkatý, pasta rajčatová, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, česnek, sůl, pepř mletý
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6z72
3 názory