Polévka jako oběd-s žemličkami
Recept ještě nebyl hodnocenNa sádle opečeme anglickou slaninu nakrájenou na nudličky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli kterou osmahneme spolu s nakrájenými špekáčky, přisypeme mletou papriku,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 125 kJ / 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
Tuky | 33,33 g |
– nasycené | 20,00 g |
– nenasycené | 4,67 g |
–– mononenasycené | 2,67 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,67 g |
Sůl | 13,33 g |
Sacharidy | 33,33 g |
– cukry | 3,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na sádle opečeme anglickou slaninu nakrájenou na nudličky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli kterou osmahneme spolu s nakrájenými špekáčky, přisypeme mletou papriku,…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Jak se dostal hollywoodský herec Willem Dafoe do pražské polévkárny The Boršč? „Náhoda to nebyla, dal si i kvas,“ odtajnila nám majitelka
Výživná, ale kontroverzní. Žabí stehýnka milují Francouzi a možná je jedli i pravěcí Češi
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle