Hrníčková bublanina
Recept ještě nebyl hodnocenUpečte si s dětmi bublaninu. Budete potřebovat jen deset minut, abyste do trouby vložili plech s těstem. Moučník z litého těsta, který je plný ovoce, připravíte za…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Upečte si s dětmi bublaninu. Budete potřebovat jen deset minut, abyste do trouby vložili plech s těstem. Moučník z litého těsta, který je plný ovoce, připravíte za…
Sladké jahodové lívanečky potěší snad každého. Ozdobit je můžete dle vaší chuti, třeba čerstvým ovocem, marmeládou, nebo zakysanou smetanou. Připravte je třeba ke…
Jahody necháme při pokojové teplotě velmi mírně povolit a vše rozmixujeme vhodným mixérem nebo sekáčkem na potraviny. Podle mých zkušeností je lepší sekáček. Vložíme do…
Dort s jahodami, nebo jiným sezónním ovocem, vyskládaným na pudingovém základu, schovaný pod vrstvou želatiny. To je výsledkem, pokud se budete držet našeho receptu.…
Na vrcholu jara se začnou červenat jahody v záhonku a nastává tak doba k jejich zpracování. Jako víkendový dezert si pak můžete připravit tento lehký smetanový krém do…
Jahody umí během své sezony podat takovou úrodu, že mnohdy už nevíme, co s ní. Vyzkoušejte tento nenáročný recept na skvělý jahodový kompot. Čerstvé jahody naložíte přes…
Vajíčko promícháme s cukrem, přidáme olej, zamícháme. Přisypeme prosátou mouka s kypřícím praškem. Na konec přidáme šlehačku. Můžeme ještě přidat trochu mléka, aby…
Marmelády jsou jedním z produktů, které nám pomohou ze zpracováním úrody ovoce. Tento recept je koncipován na přípravu marmelády z domácí pekárny. Ta ji uvaří a pak,…
Horké letní dny si žádají osvěžující dobroty. Na víkendové posezení s rodinou nebo přáteli můžete připravit třeba tento lahodný smetanový mousse s čerstvými jahodami.…
Horké letní dny si žádají osvěžující dobroty. Na víkendové posezení s rodinou nebo přáteli můžete připravit třeba tento lahodný smetanový mousse s čerstvými jahodami.…
Přebytky sezónního ovoce můžeme snadno zpracovat při výrobě domácí marmelády. Vyzkoušejte skvělou kombinaci jahod a banánů. Marmeláda díky banánům dobře želíruje a…
Čas dozrávání jahod přímo vybízí k mlsání těchto sladkých voňavých plodů. Můžete je konzumovat nejen v koktejlech, koláčích a šampaňském. Zkuste připravit jahodové …
Šátečky z listového těsta, plněné sladkým tvarohem vonícím po vanilce a jahodami, jsou skvělou sladkou snídaní, nebo svačinou, která vám doplní potřebnou energii. Jejich…
Vychutnejte si osvěžující závan léta s naším jahodovým mojitem Ideální pro horké letní dny nebo večerní posezení s přáteli. Lahodné spojení čerstvých jahod, osvěžující…
Z mouky, cukru, prášku do pečiva, másla, smetany a vajec utvoříme lité těsto. Bude-li se nám zdát příliš tuhé, přidáme trošku vody. Nalijeme na vymazaný a hrubou moukou…
Džem je skvělý způsob, jak během sezóny zpracovat jahody. Využijeme ho po celý rok do dezertů, palačinek nebo k snídani namazaný na pečivo. Jeho příprava je velmi rychlá…
Roláda nemusí představovat pouze piškotové těsto s lahodným krémem a bohatým zdobením. Vyzkoušet můžete i roládky naslano, třeba z toustového chleba. Plnění a zdobení je…
Moučníků s jahodami není nikdy dost. Podmáslová buchta má krásně vláčné těsto, jahody na povrchu jsou příjemně sladké a voňavé. Pomyslnou třešničkou na dortu je křupavá…
Tyto řezy zaujmou nejen výraznou jahodovou chutí, ale i pěkným vzhledem. Dvoubarevný korpus po vychladnutí potřeme růžovým krémem. Krém postříkáme rozpuštěnou čokoládou,…
Klasická bublanina je vděčnou buchtou na každý den. Verze bublaniny z toho receptu je však ozvláštněna pudinkovou přikrývkou, která pod sebou schová těsto a kousky ovoce…
Mléko zahřejeme, přidáme máslo, přisypeme krupici, osolíme špetkou soli a za stálého míchání přivedeme k varu. Poctivým mícháním se nám vytvoří velmi hustá kaše. Kaši…
Díky této voňavé, jahodové marmeládě si budete moci vychutnat sladkou chuť jahod i mimo léto. Marmeláda chutná skvěle potřená na palačinkách a dezertech, nebo si ji…
Nepečený korpus z rozdrobených piškotů a másla naplníme vrstvou lahodného krému z mascarpone a šlehačky. Celý dort na závěr polijeme jahodovou želatinou a můžeme…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 8. 6. 2024 16:39
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Jak na pečený dezert Aljaška se zmrzlinou? Tajemství úspěchu tkví ve správně vyšlehaném sněhu, pak je výsledek dokonalý
Švýcarské národní jídlo fondue: Připravte si sýrovou delikatesu jako v restauraci!
Šťavnaté špekáčky: Jak je správně naříznout a jak vysoko nad ohněm je připravovat, aby byly dokonalé?