Tatínkův guláš
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli zpěníme na oleji dozlatova přidáme červenou papriku a pak nakrájené maso. CHvíli dusíme a podlijeme pivem, přidáme pepř, kmín, nové koření, česnek, majoránku. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 491 kJ / 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,20 g |
– nasycené | 1,03 g |
– nenasycené | 2,10 g |
–– mononenasycené | 1,83 g |
–– polynenasycené | 0,27 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cibuli zpěníme na oleji dozlatova přidáme červenou papriku a pak nakrájené maso. CHvíli dusíme a podlijeme pivem, přidáme pepř, kmín, nové koření, česnek, majoránku. …
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 8. 6. 2024 16:39
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Jarní jídelníček podle odborníků: Detox není potřeba, postačí kopřivy, česnek nebo špenát!
Peče celá země: Nejlepší svatební koláče jsou ty dvojctihodné. Jak na ně podle porotců soutěže
Mrazu jde vzdorovat vhodným jídlem: Skvěle se hodí ovesné vločky, polévka, banán nebo něco pikantního