Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mouka hladká pšeničná - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 515 kJ / 362 kcal
Bílkoviny11,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,50 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené1,20 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,10 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy73,00 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Domácí pšeničné tortilly

Domácí pšeničné tortilly

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Příprava domácích tortill je až překvapivě snadná, navíc vám ušetří spoustu peněz, které můžete investovat do bohatší náplně těchto oblíbených placek. Tak s chutí do…

zizala

20 min

Karlovarské rohlíky

Karlovarské rohlíky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Karlovarské rohlíky jsou stálicí na našem trhu. Dnes se snažíme za pomoci svých vzpomínek si vybavit chuť toho, co jsme mívali rádi. A tak do těchto karlovarských…

Chleba podle Romana Vaňka

Chleba podle Romana Vaňka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Uvítání hostů chlebem a solí byl zvyk našich předků. I dnes je chleba každodenní jídlo v mnoha domácnostech a nesmí chybět v žádné kuchyni. Dopřejte si možnost vytvořit…

Khase

125 min

Domácí chléb pšenično žitný

Domácí chléb pšenično žitný

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na to, abyste doma měli vždy čerstvý chléb, nepotřebujete pekárnu ani pekaře. S tímto receptem můžete mít denně na stole voňavý a křupavý bochánek, který můžete pokaždé…

levandule

143 min

Řecký pita chléb

Řecký pita chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Všechny suroviny důkladně zpracujeme do nelepivého bochánku a necháme kynout v míse na teplém místě minimálně 40 min.Z vykynutého těsta vytvoříme asi 5-6 bochánků, které…

Saturejka

60 min

Bagely

Bagely

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z ingrediencí vypracujeme hladké nelepivé těsto (pomohla mi pekárna) a necháme vykynout. Pak tvoříme válečky, které spojíme do kroužku. Přikryjeme vlhkou utěrkou …

Housky z černého piva

Housky z černého piva

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vše zaděláme, buď ručně v míse, nebo v domácí pekárně a necháme vykynout. Následně tvoříme libovolné tvary.Znovu necháme na plechu kynout asi 20 minut, pak potřeme…

hekute

90 min

Veky na chlebíčky originál

Veky na chlebíčky originál

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Chlebíčky se staly oblíbeným pohoštěním snad na všech oslavách a večírcích či při rodinných setkáních. S tímto receptem můžete připravit i domácí veku, která oslní…

fb.lib

45 min

Škvarkové housky

Škvarkové housky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do nádoby domácí pekárny vložíme vše ve známém pořadí, zapneme program Těsto. Těsto musíme z pekárny vyjmout ještě před ukončením programu, ve fázi kynutí, jinak by z…

Krevety - garnely v tempuře

Krevety - garnely v tempuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Očistíme krevety, ulomíme hlavu, odstraníme nohy a oloupeme až k ocásku. Jde to lehce, ocásek se ponechává na držení při konzumaci. Pak nařízneme opatrně hřbet a vyndáme…

Domácí pizza z žitného kvásku

Domácí pizza z žitného kvásku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kvásek odebraný 5-7gr a 50gr vody + 50gr žitné mouky pořádně promícháme a necháme zhruba 10-12h kvasit v pokojové teplotě. Pak všechny ostatní suroviny smícháme v robotu…

Chléb slunečnice

Chléb slunečnice

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ak použijeme na prípravu cesta domácu pekáreň - postupujeme ako obyčajne, t. zn. najprv prísady tekuté, potom sypké, na vrch droždie a cukor. Necháme len vymiesiť a…

Slunečnicové housky

Slunečnicové housky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ingredience vložíme do pekárny a zapneme program těsto. Po vykynutí rozdělíme na kousky a děláme buď pletýnky a nebo rohlíky. Necháme asi 20 min vykynout, potřeme…

Prsa sv. Agáty

Prsa sv. Agáty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Ze surovin vypracujeme těsto na vále, nádivku spojíme v míse polevu umícháme v misce. Těstem vyložené formičky plníme náplní a zavíčkujeme kouskem těsta. …

1 2

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více