Tvarohový dort na vločkách
Recept ještě nebyl hodnocenKorpus: Sypké ingredience smíchat, zalít máslem, promíchat vidličkou, aby všechny zvlhly. Poté udusat na dno dortové formy vyložené peč.papírem. Lehce nahnat do stran,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 3 012 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 80,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Korpus: Sypké ingredience smíchat, zalít máslem, promíchat vidličkou, aby všechny zvlhly. Poté udusat na dno dortové formy vyložené peč.papírem. Lehce nahnat do stran,…
1. Dýni pokrájet na větší kostky, osmahnout na másle lehce do zlatohněda, zalít pomeranč. šťávou a pod pokličkou dusit do měkka asi 5-10min) - v příp. potřeby podlít …
Žloutky, cukr a vanilkový cukr s olejem JUST vyšlehat do pěny, přidat olej, Rum a podmáslí. Do tekuté směsi zamíchat mouku s pr.do peč a xantanem, nakonec zamíchat…
V nádobce smícháme marinádu, 2 stroužky česneku, chilli papričku (pokud dáme), papriku a několik kapek oleje. Vznikne hustá pasta Do krkovičky vyřízneme otvor,…
Teplovzdornou (ne nerezovou) mísu postavte na hrnec s mírně vroucí vodou tak, aby se její dno nedotýkalo hladiny. Do mísy nalámejte 2/3 obou čokolád a nechte zvolna…
1. Sušenky rozdrtit a smíchat s rozpuštěným máslem. Na dno formy (vyložené peč. papírem) udusat směs dnem skleničky. Zapéct na 180°C 10 min. 2. Vařečkou nebo…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Jediný na světě. Dopřejte dítěti i sobě elektrokočárek
Frgály z tortilly od Andrey z Pardubicka dobyly internet: Chutnají jako ty pravé, navíc je můžete mlsat i při dietě
Buchty po ránu: Vynikající arašídové sušenky podle Josefa Maršálka zvládnete upéct jen ze čtyř surovin, navíc bez mouky