Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenTresčí játra jsou vynikající pochoutkou, kterou si můžete vychutnat v různých úpravách. Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem je jednoduchý a chutný recept,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 098 kJ / 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,75 g |
Tuky | 2,50 g |
– nasycené | 0,75 g |
– nenasycené | 1,25 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,75 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 638 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 1,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Tresčí játra jsou vynikající pochoutkou, kterou si můžete vychutnat v různých úpravách. Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem je jednoduchý a chutný recept,…
Recept na plněné zapečené bagetky neobsahuje přesná množství surovin, zbytky staršího pečiva máme doma každý jiné. Je to spíš prima nápad na večeři, při ktaré vlastně…
Vyzkoušejte náš tip na tři skvělé pomazánky. Zvládne je i začátečník a jsou z běžně dostupných surovin. Přijdou vhod jako rychlé pohoštění na narozeninové party, oslavě,…
Ředkvičky patří mezi jedny z prvních druhů zeleniny, které sklízíme na zahrádce. Jejich typickou štiplavou chuť můžeme zakomponovat do skvělé polévky. Kolečka ředkviček…
Nevíte jaké chlebíčky připravit na silvestrovskou či narozeninovou oslavu? Zkuste tento recept na dva ne úplně tradiční druhy - s matjesem na červené řepě a se sýrovou…
Nevíte jaké chlebíčky připravit na silvestrovskou či narozeninovou oslavu? Zkuste tento recept na dva ne úplně tradiční druhy - s matjesem na červené řepě a se sýrovou…
Biele pecivo nakrajame na kolieska, alebo na kocky. Do mlieka zaslaham 3 zltka a 1 balicek vanilkoveho cukru. Jablka osupeme, ocistime od jadrinca a nakrajame na male…
ZÁKLAD - 30 dkg polohrubé mouky,10 dkg hery, 10 dkg moučkového cukru, 1 kžíce kakaa, 1/2 prášku do pečiva 4 lžíce mléka, vše zamíchat a vytvořit těsto, déle trvá než se…
Klasickým pohoštěním na oslavách i večírcích jsou obložené chlebíčky. Kromě vhodné kombinace chutí je třeba je i pěkně nazdobit, aby lahodily jazyku i očím. Chlebíčky s…
Pečivo (např. rohlíky) nakrájíme na kostičky.V misce rozšleháme žloutky s máslem a mlékem. Trochu osolíme, nalijeme na pečivo, lehce promícháme.Pak přidáme petrželku,…
Na lžičce másla lehce orestujeme drobně pokrájenou cibuli (nesmí změnit barvu), přidáme posekaný česnek, nové koření, římský kmín, uzenou papriku a necháme rozvonět…
2/3 oleje z konzervy slijeme, zbytek si necháme na pomazánkuTvaroh, žervé, tuňáka se zbytkem oleje a hořčici utřeme v míse.Nakonec osolíme a opeříme dle chuti.Pomazánku…
Avokádo je jednou z exotických populárních surovin u nás. Nejčastěji z něj připravujeme pomazánky. Inspirujte se v tomto receptu a připravte jemnou pomazánku z avokáda,…
Smažené sýrové knedlíčky můžete podávat jako zobání k filmu, na oslavě nebo také jako přílohu k salátům. Knedlíčky jsou ze směsi různých druhů sýra, pečiva a koření.…
Houby nakrájíme, orestujeme na sádle, kde jsme zpěnili cibuli. Přidáme mleté maso a dodusíme. Housku namočíme do mléka, dáme směs a dochutíme kořením. Promícháme, aby se…
Maso jsem promíchala se všemi ingrediencemi, osolila, opepřila podle chuti a nechala v lednici odpočinout. Když se směs takto připraví klidně i den dopředu, je to jen a…
Tresku omyjeme a rozmrazíme. Ušleháme z bílků sníh a opatrně přimícháme mandle, strouhanku z tmavého pečiva, bylinky. Tresku dáme do pekáčku nebo zapékací misky, osolíme…
Máslo nechte povolit na pokojovou teplotu.Medvědí česnek a šneky nasekejte nadrobno nebo umelte. Utřete s máslem. Nechte vychladit.Pečivo opečte do zlatova na másle,…
Vejce ušleháme s cukrem a vanilkovým cukrem do husté pěny, pak vmícháme olej, mléko a mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva. Poté nalijeme na vymazaný a moukou…
Vejce uvaříme. V míse vidličkou rozmačkáme tofu, přidáme hořčici, majonézu, sůl, pepř, papriku, kyselé okurky na malé kostičky, vychladlá vejce promáčkneme přes sítko…
Všetky odrezky z koláčov rozmixujeme, pridáme lekvár, maslo, rum a hrozienka a dobre premiešame. Tvarujeme guličky a obalíme v kokose alebo orechoch. Uložíme do košíčkov…
Uvařené brambory důkladně rozšťoucháme v hrnci nebo ve větší misce, přidáme teplé mléko jako na kaši a poté i vejce. Mouku smícháme s kypřícím práškem a solí, šunku…
Tato bůčková roláda nádherně vypadá a výborně chutná. Nádivku připravíme z rohlíků, slaniny, česneku, majoránky a petrželky. Roládu pečeme položenou na nakrájené cibuli…
Kuřecí prsa nakrájíme na libovolné kousky.Smícháme hořcici, smetanu, chilli omáčku, sůl a pepř. Do směsi vložíme kuřecí prsa, promícháme, aby se všechny kousky obalily a…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
„Spotřebujte do…“ nebo „minimální trvanlivost“. Víte, jaký je mezi tím rozdíl?
Královské chutě: Český král Jan Lucemburský miloval francouzskou kuchyni, ale dopřával si i vařeného bobra se sladkou omáčkou
Tereza Bebarová miluje kachnu, nám ale prozradila recept na tyhle pohankové palačinky