Pařížské řízky
Recept ještě nebyl hodnocenTelecí řízky jsou skutečnou lahůdkou, přesto se častěji dává přednost kuřecím či vepřovým, a to je velká škoda. Nachystejte rodině tyto pařížské řízky se sušenými…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 398 kJ / 95 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,20 g |
– nasycené | 0,57 g |
– nenasycené | 0,44 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Telecí řízky jsou skutečnou lahůdkou, přesto se častěji dává přednost kuřecím či vepřovým, a to je velká škoda. Nachystejte rodině tyto pařížské řízky se sušenými…
Cordon bleu je recept původem z Francie. Za jeho skvělou chutí stojí kombinace telecího masa, šunky a sýra. Šunka a sýr se vloží do kapsy z masa, ta se poté obalí v…
Z telecího masa nakrájíme plátky, které po stranách nakrojíme, aby se nám při smažení nekroutily. Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.V misce…
V Srbsku pouzivaju na plnenie tohto rezna nieco, co sa vola kajmak. Na mojich strankach som pridala odkazy, ako kajmak vyzera. Skusila som ho nahradit nastruhanym syrom…
Telecí řízky naklepeme, po stranách nakrojíme, aby se při smažení nekroutily, osolíme, opepříme a poprášíme (nebo obalíme) hladkou moukou.Vejce vyšleháme se solí,…
Řízky jemně osolíme, opepříme z obou stran. Na pánvi rozpálíme máslo, na něj dáme řízky (pozor, může prskat) a z každé strany podle tloušťky masa osmahneme cca 1 minutu.…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Vyrobte si domácí arašídové máslo. Můžete mít rázem zdravý základ pro svačinku i do cukroví!
Falešná svíčková z pečené dýně má krásnou barvu, jednoduše se dělá a chutná fantasticky
Velký povánoční úklid jídla aneb Ze zbylého chleba připravíme panádu, z brambor lívanečky, zelenina se hodí do omelety