Kuřecí guláš s bramborovými knedlíky
Recept ještě nebyl hodnocenDietnější verze české hospodské klasiky - guláše. Jeho příprava není tak časově zdlouhavá díky kuřecímu masu a navíc je ideální pro ty, kteří nemají rádi hovězí, nebo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dietnější verze české hospodské klasiky - guláše. Jeho příprava není tak časově zdlouhavá díky kuřecímu masu a navíc je ideální pro ty, kteří nemají rádi hovězí, nebo…
Maso nakrájíme na drobné kostičky. Smícháme pivo, vejce a všechny suroviny kromě masa. Vznikne těstíčko, které dochutíme a nakonec vmícháme maso. Necháme půl hodiny…
Hledáte tipy na rychlý a chutný oběd? Vyzkoušejte tyto kuřecí rarášky. Kuřecí maso nejprve marinujeme v těstíčku z piva, hořčice a sójové omáčky a pak smažíme. Rarášky v…
Kdo dělá poctivý guláš, ten ví, že k němu patří pár důležitých bodů, které je potřeba hlídat. Náš guláš z vepřového masa si oblíbí každá hospodyňka. Všechny suroviny…
Řízek nemusí být jen klasický plátek masa obalený v trojobalu. Vyzkoušejte řízky po cikánsku - maso nakrájené na nudličky s cibulí a v pikantním těstíčku. Během chvilky…
Tyto šátečky jsou připraveny z listového těsta a vynikající třešňové náplně. V náplni se skvěle doplňují chutě karamelu, třešňové pálenky a třešní a navíc krásně voní po…
Není řízek jako řízek. Cikánský řízek je spíše smažená placička z kuřecího masa, avšak pokud vyzkoušíte tento recept, zajisté ho nebudete dělat naposledy. Zajímavá…
Minutková příprava jemného kuřecího masa na pánvi je velmi oblíbená, hlavně pro svoji jednoduchost a rychlost, takže ji zvládnete i po náročném dni nebo při nedostatku…
Dokonalá úprava vepřové kýty, která potěší vaše chuťové pohárky. S rýží nebo houskovým knedlíkem tvoří dokonalou představu nedělního oběda. Česnek dodá přiměřenou…
Vrstvený oběd nebo večeři podle tohoto receptu připravíme během krátké chvilky. Drobně pokrájené kořeněné maso, zapečené s cibulí a bramborami, můžeme v závěru pečení…
Během grilovací sezóny se hodí mít v lednici nachystané předpřipravené suroviny vhodné na gril. Plátky krkovice nebo jiného šťavnatého vepřového masa naložené předem ve…
Není nad to nechat maso odpočinout v poctivé domácí marinádě. My pro vás máme super pikantní vepřové kotlety, které ocení i nároční strávníci. Osmahnout je můžete doma…
Šťavnatými kuřecími prsíčky v omáčce z výpeku a bílého vína podávanými se zeleninovou přílohou, hranolky nebo opečenými bramborami, příjemně překvapíte každého strávníka…
Máme tady něco pro mlsouny. Čokoládový dort dá práci, jeho výroba je určena těm pokročilým v pečení. Nicméně radost oslavence za tu práci stojí a spokojení strávníci…
Vepřové maso již nikdy nebude tuhé, pokud zkusíte tuto marinádu. Připravte si kýtu na grilování, k nedělnímu obědu nebo k večeři se zeleninou. Jistě zachutná všem a v…
Kuřecí stripsy z KFC jsou velmi oblíbené pro svou typickou kořeněnou chuť. Velmi snadno je vyrobíte a stačí je doplnit dresinkem a čerstvou zeleninou. Kuřecí stripsy…
Kuřecí stripsy z KFC jsou velmi oblíbené pro svou typickou kořeněnou chuť. Velmi snadno je vyrobíte a stačí je doplnit dresinkem a čerstvou zeleninou. Kuřecí stripsy…
Smažení rošťáci jsou známí už dlouho. Dříve to býval obrovský hit, ale rádi si na nich pochutnáme i dnes. Že je neznáte? Jsou to plátky vepřové kotlety, dobře odležené…
Kuřecí prsa v těstíčku patří mezi velmi oblíbené rychlovky, které nikdy nezklamou. Ať už k rodinnému obědu nebo jako pohoštění na oslavě, vždy zmizí ze stolu velmi…
Křehká kachna je jedním z nejoblíbenějších jídel v asijských bufetech. S tímto receptem, který využívá typických omáček, hravě zvládnete tuto pochoutku vykouzlit i v…
I když jde o jednoduché jídlo, kombinace dušeného masa, kmínu, sladké papriky a cibule funguje skvěle. Nudličky podáváme posypané petrželkou a jako přílohu zvolíme…
V misce smícháme "suché" ingredience, pak přidáme vejce, zakysanou smetanu a vše důkladně promícháme. Ve vzniklé směsi pěkně "vymácháme" naklepané plátky masa a ukládáme…
Tento pokrm spojuje šťavnaté kuřecí maso s osvěžující jogurtovou omáčkou a křupavými gnocchi. Zde gnocchi přidávají do pokrmu zvláštní chuť a jsou skvělou volbou pro ty,…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Přidáno 8. 6. 2024 09:59
Přidáno 8. 6. 2024 08:13
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Umíte správně rozmrazovat maso? Může to být věda, ale s našimi triky to zvládnete
Laďka Něrgešová prozradila recept na vláčného beránka: Ukázala i fígl, jak ho bez potíží vyklopit z formy
Velikonoční beránek: Kde koupit nejlepší jehněčí a jak upravit kýtu, jak krk a co s žebry