Koláč s Fidorkovo - karamelovým tvarohem
Recept ještě nebyl hodnocenRozmrazené listové těsto vyválíme na plech tak, aby jsme měli malý rantlík. Tvarohy, smetanu, pudink a cukr vymícháme. Do směsi nalámeme Fidorky a smícháme. Vylijeme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 543 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 9,00 g |
– nasycené | 5,60 g |
– nenasycené | 2,40 g |
–– mononenasycené | 2,20 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 3,20 g |
– cukry | 3,20 g |
––– laktóza | 3,20 g |
Rozmrazené listové těsto vyválíme na plech tak, aby jsme měli malý rantlík. Tvarohy, smetanu, pudink a cukr vymícháme. Do směsi nalámeme Fidorky a smícháme. Vylijeme na…
Celá vejce s cukrem a esencí vyšleháme do bělavé pěny, postupně vešleháme střídavě vodu a olej. Potom opatrně vmíchat mouku s práškem do pečiva a nakonec jahody na…
Na jemno nakrájíme cibuli, smícháme s tvarohem.Přidáme asi půlku smetany, podle toho, jak chceme mít tatarku hustou.Nakonec přidáme rozdrcený česnek, opepříme, osolíme.
Vejce, cukr, olej, koření, sušenou i čerstvou kůru z pomeranče pořádně vyšleháme. Do směsi přidáme mrkvičku na jemno a ještě prošleháme. Na ořechovou směs si na…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Retro vaření s Kristinou: Masopustní vdolky z trouby. Zkuste je podle staročeského receptu!
Čokoládové brownies podle Katharine Hepburnové: Vláčné a na jazyku se rozplývající!
Bramboráky s kysaným zelím v těstě: Zelí bramboráky odlehčí, dodá jim nakyslou chuť a díky němu jsou i šťavnatější