Krůtí pajšlová polévka
Recept ještě nebyl hodnocenDo papiňáku dáme kosti a vnitřnosti. Přidáme vodu, pepř, nové koření, sůl bobkový list a cibuli a necháme vařit tak hodinu. Obereme maso z kostí, vnitřnosti nakrájíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 548 kJ / 131 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 5,50 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 3,20 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,56 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do papiňáku dáme kosti a vnitřnosti. Přidáme vodu, pepř, nové koření, sůl bobkový list a cibuli a necháme vařit tak hodinu. Obereme maso z kostí, vnitřnosti nakrájíme…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Dock House: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné „stejkárně“? Uzená bramborová kaše a nejlepší tatarák ve střední Evropě
Doudlebské ušaté koláče podle receptu Josefa Maršálka: Neuvěřitelně vláčné koláče s několika náplněmi chutnají božsky
Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku je krásně šťavnatý a voňavý, jeho příprava je snadná i pro začátečníky