Kuřecí srdíčka na smetaně
Recept ještě nebyl hodnocenSlaninu pokrájíme na kostičky a vložíme vyškvařit do tlakového hrnce. Přisypeme pokrájené cibule, sušený tymián a oregano.Z kuřecích srdíček odstraníme tučné části.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Slaninu pokrájíme na kostičky a vložíme vyškvařit do tlakového hrnce. Přisypeme pokrájené cibule, sušený tymián a oregano.Z kuřecích srdíček odstraníme tučné části.…
Pochutnejte si na výborné krémové chřestové polévce. Potřebujete na ni jen několik surovin a její příprava je velmi snadná. Polévka je skvělá, když ji posypete čerstvou…
Z horních stehen odstraníme kůži, maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme v kastrolu z obou stran na jedné lžíci oleje.Maso vyndáme z kastrolu přidáme druhou lžíci…
I když příprava tohoto jídla zabere poměrně hodně času, určitě to stojí za to. Dlouze pečený kohout v omáčce s celerem, cibulí a hořčicí vám určitě zachutná a stane se…
Kuřecí křídla pro opravdové gurmány. Marináda z jednoduchých a dostupných ingrediencí spolu s kuřecím masem tvoří dokonalou kombinaci chutí a vůní. Můžeme je připravit v…
Zeleninu a cibuli nakrájíme na kousky. Rozpustíme máslo a cibuli necháme zesklovatět. Přidáme koření a všechnu zeleninu. Restujeme cca 5 minut.Orestovanou zeleninu…
Cibuli, mrkev a brambory nakrájíme na malé kostičky. Česnek na půlky. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme česnek, brambory a mrkev. Smažíme cca 1 minutu, osolíme,…
Ramen je asijská vydatná polévka založená na výborném vývaru a množství zeleniny a nudlí. Pikantním dochucením vás ramen zasytí, doplní energií a zahřeje v chladnějších…
Kuřecí maso lze připravit na mnoho způsobů, díky naložení v jogurtu maso báječně zkřehne. Opečené prsní plátky v krémové smetanové omáčce budou chutnat s různými…
Vepřová kotleta je kvalitním druhem vepřového masa a k této úpravě se velice hodí. Určitě vás překvapí výborná chuť omáčky po použitých surovinách. Omáčku můžete…
• Na větší pánvi zpěníme máslo, přidáme cibuli a 5 až 6 minut na mírném ohni, občas zamícháme. • Teplotu stáhneme, přidáme kari koření a mícháme další 3 až 4 minuty. •…
Drůbeží maso je zpravidla skvělou volbou, pokud vás tlačí čas a potřebujete opravdu rychle uvařit. Vyzkoušejte tuto směs kousků masa s drobnými žampiony, která je…
Jemné kari populární v indických restauracích. Je to voňavé a aromatické jídlo se smetanovou omáčkou. Je dobré s bylinkovou rýží, naan chlebem, mangovým čátný a…
Očištěné maso nakrájíme na kousky velikosti soust, osolíme a opepříme. Do rozehřáté hluboké pánve dáme sádlo a maso zprudka opečeme ze všech stran.Přidáme nadrobno…
Kuřecí stehna nebo porce kuřete dobře očistíme a prsty si z vrchní části utvoříme prostor pod kůží. Porce kuřete osolíme, a do podkožní kapsy, vsuneme plátek másla. Na…
Pokud hledáte inspiraci na svěží a rychlý jarní oběd, vyzkoušejte toto výborné "rizoto" z tarhoni a kuřecího masa. Medvědí česnek dodá jídlu skvělou vůni a díky smetaně…
Kuřecí stehna vykostíme, odblaníme, omyjeme studenou vodou, osolíme a opepříme.Na pánvi s poklicí rozehřejeme máslo a kousky kuřete z obou stran restujeme. Podlijeme…
Chybí vám inspirace na lehké a chutné jídlo z kuřecího masa? Zkuste řízky naplněné sýrem, pečené ve směsi másla a oleje a podávané spolu s okořeněnou rýží. Připravte je…
Jemnou a krémovou bramboračku si jistě oblíbíte. Na její základ nejprve uvaříme silný kuřecí vývar. Z brambor, bylinek a smetany pak vykouzlíte dokonalou polévku na…
Kuřecí maso, nakrájené na nudličky okořeníme a orestujeme v rozehřátém tuku.Přidáme na kolečka nakrájený pórek, na nudličky nakrájenou šunku a krátce orestujeme. Po…
Játra očistíme a nakrájíme na kousky o velikosti sousta. Kousky jater osušíme, osolíme a opepříme. Lehce je obalíme v hladké mouce a vložíme do silně rozpáleného oleje,…
Na olivovém oleji orestujeme na nudličky nakrájená kuřecí prsa, osolíme, lehce zaprášíme čerstvě mletým pepřem a přidáme kari pastu či kari koření a kurkumu. Ještě…
Pečené kuřecí čtvrtky, vonící po tymiánu, servírované se smetanovou žampionovou omáčkou, jsou ideální volbou k obědu, či večeři. Vaši strávníci se budou doslova…
Mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na malé kostky. Cibuli očistíme a nakrájíme na jemno.Maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme a na rozpáleném oleji opečeme ze…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12