Kynuté pečivo je strašákem většiny začínajících kuchařů, často úplně zbytečně
Kynuté pečivo vznikne upečením kynutého těsta. Aby bylo kynuté těsto správně vykynuté a výsledný výrobek krásně nadýchaný, je potřeba se držet osvědčených postupů a rad. Odměnou vám bude sladké i slané pečivo, které je mnohem lepší než kupované. Jistě ho zvládnete s domácí pekárnou i bez ní.
Tipy na slané i sladké kynuté pečivo
V poslední době se roztrhl pytel s řemeslnými pekárnami. Skvělý a trvanlivý chleba nebo obzvláště vypečené rohlíčky ale připravíte i doma. O Vánocích můžete zkusit upéct voňavou vánočku, o Velikonocích zase mazanec s rozinkami. Kdykoli během roku potěší pravé české buchty.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12