Jakou použít mouku na kynuté přílohové knedlíky, aby byly lehké jako obláček? Ne každý používá tu nejvhodnější mouku
Výběr mouky při vaření a pečení je důležitý krok a rozhoduje o tom, zda jídlo splní naše očekávání. Jakou mouku vybrat, když připravujeme kynuté přílohové knedlíky?
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Mouka na kynuté knedlíky
Často najdeme recepty na knedlíky z polohrubé mouky. Pokud je ale chceme mít opravdu lehké, měkké a nadýchané s jemnými póry, měli bychom vždy sáhnout po mouce hrubé. S výsledkem budeme určitě spokojeni.
Jak připravit houskové knedlíky s práškem do pečiva, je popsáno v našem dalším článku.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové žaludky na smetaně s tymiánovými bramboráčky
Přidáno před 5 hodinami
Topinky s masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Králičí játra na slanině, cibuli a rajčatech
Přidáno před 6 hodinami
Roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno 8. 6. 2024 16:39
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Přečtěte si Zobrazit více
Víte, jaký je rozdíl mezi moukami a na co je nejlépe použít?
Chléb a pivo byly základními potravinami starověkého Egypta. Do hrobek zemřelým se dávalo tisíc bochníků a pivo popíjely i děti
Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
Komentáře