1 z 15
Bleskové řízky
Máte chuť na řízky a chcete vyzkoušet něco jiného než trojobal? Můžete pro změnu řízek potřít majonézou a poté obalit ve strouhance. Po usmažení vznikne na šťavnatém řízku křehký a křupavý obal. Chuť jistě příjemně překvapí.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Po příchodu z práce často řešíme, jak rychle nasytit sebe i zbytek rodiny. Potřebujeme mít na stole jídlo, které nebude náročné na čas ani suroviny, přitom nasytí rodinu zdravě a chutně. V sezoně náš problém často vyřeší zeleninové saláty nebo pomazánky. Horší to bývá v zimě, kdy potřebujeme podávat večeři pokud možno teplou, zahřívací.
Někdy stačí k pomazánce jen uvařit čaj, ale to neřeší potřebu každodenní pestré stravy. Využíváme různé polotovary jako tortillové placky, rozválené listové těsto, toustový chléb apod. Také instantní těstoviny nebo rychle uvařené luštěniny jako červená nebo černá čočka přijdou vhod.
1/15
1/15
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Komentáře