Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Retro okénko: Oplatky s náplní Svěženky, Dukla či Kávěnky se daly koupit za 1,50 Kčs a dělaly se v různých příchutích
7 foto Retro okénko: Oplatky s náplní Svěženky, Dukla či Kávěnky se daly koupit za 1,50 Kčs a dělaly se v různých příchutích
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
12 foto Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
Samosběr třešní 2024: Velký přehled sadů po celé republice. Kilo je k mání už za 15 Kč, ale na některých místech je třešní málo
Skvělý špekáčkový salát podle receptu od řezníka: Ochucený kečupem, worcesterem a majonézou chutná božsky
Náš život s celiakií aneb Jak se bez lepku najíst na dětské oslavě. Chce to extra občerstvení i extra přátele
7 foto Velká houbová mapa 2024: Plné košíky hlásí houbaři ze Středních Čech, na bramboračku si nasbíráte i na Vysočině
Jahodová klevela jako od babičky: Na vynikající alternativu zavařeniny stačí jen dvě ingredience a skvěle ochutí lívance
Šťavnaté kuřecí řízky ve strouhance z toustového chleba: Asijská specialita je hitem i u nás a snadno se dělá
Jak na dokonalou jahodovou bublaninu? Díky šlehačce bude úžasně vláčná a jemná, s jahodami rozhodně nešetřete
Retro okénko: Jak se pila káva za socialismu? Českého „turka“ z kávové směsi Standard za 8 Kčs měli rádi skoro všichni
20 foto V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
8 foto Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Kam na houby? Meteorologická mapa i houbaři hlásí, že už rostou! Nejlépe jsou na tom Jižní Čechy, Ústecko a Benešovsko
Libečková sůl je hit jara a léta: Z obyčejného chleba s máslem udělá delikatesu a dochutí i další jídla
9 foto Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé