Poslední diskuze
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, před 1 hodinou
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Neví někdo, co je s Petram? Nedávno jsem pro známou hledala…“ Nadja, před 1 hodinou
„Jana Pá: Jani to je milé,takové sousedské vztahy se mi líbí…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Jana Pá: Jani máš velké štěstí na sousedy, važ si toho.…“ tara23, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 19 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 20 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 22 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 22 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nízké ceny zaručeny. Tesco hlídá stovky cen, aby zákazníci vždy ušetřili
Napoleon Bonaparte si oblíbil kuře Marengo: Jídlo, které pokaždé chutná jinak, protože ingredience se mění
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky
31. 12. 2011 11:42
31. 12. 2011 11:37
nejvíc si každé vánoce vybavím mandarinky...já vím, jsou jich plné regály, z různých koutů světa...ale mě chybí takové ty malé, ale voňavé...provoněly celý byt...obyčejné naloupnutí kůry a člověku se sběhly sliny...byly jednou z vůní vánoc..nebyly nacpané peckami k prasknutí a vysušené, bez chuti...taky obyčejné za korunu Pedro...růžové, měkoučké a voňavé, kupovala jsem si jej u babičky v pojízdné prodejně... také se mi vybavila chuť bonbonů Oskarky...zelený pytlíček, plný gumových bonbonků v cukru, takoví předchůdci medvídků...nebo báječná jablečná dřeň...v kelímku za korunu padesát...vymačkávali jsme si jí, aby jsme jí mohli labužnicky ukusovat...taky takové měkoučké čokolády s panenkou...banánové,smetanové, karamelové...a nebo Sisinky,ty už taky nejsou, co dřív...chuť taková, až se pusa svírala...natahovaly se a tak báječně chutnaly...a dneska??? made in china...tfuj,chutě tak přemotaný, že tou komerční cestou poztrácely svoje pověstné báječné vůně..
31. 12. 2011 11:11
Jana Remkova: neviem, či myslíme na to isté, ale u nás sa to volalo zamiakový cukor. Namala som to rada, ostatne ako iné sladkosti.
Jediné, čo mám z tohto sortimentu rada, sú Horalky, ale nie Opavia, ale sediťácke
Ale chcem sa spýtať, kedysi sme si počas dovoleniek a iných pobytov v Tatrách kupovali konzervy, na ktoré doteraz spomínam a u nás ich už dávno nedostať. Tretinu tvorili kocky mäsa, výborne ochutené a chudé !!! Nad tým bola vrstva hrášku a na samom vrchu vrstva krúp. Tie konzervy mali neskutočne výbornú chuť, vyrábali sa v Čechách, ale už si nepamätám, kde presne. Nespomínate si niekto, alebo snáď ich ešte niekde dostať ?!?
Keď som v Čechách, tak sa pozerám po obchodoch, ale niktde tie úžasné konzervy nevidím.
A ešte eskymo, za 50 halierov
31. 12. 2011 11:09
31. 12. 2011 10:02
31. 12. 2011 06:09
31. 12. 2011 01:29
31. 12. 2011 00:03
30. 12. 2011 21:37
30. 12. 2011 21:35
30. 12. 2011 21:27
sladkostem, které už skoro nikdo nepamatuje. Tohle vzpomínání miluju. Teď jsem si zrovna vybavila takový jakoby smetanový šlehaný jahodový krém a jmenovala se Miláček, pamatujete na něj někdo?
Předchozí 1 … 4 5 6