Úspěchy úspěšných...
zizala: tak jsem šla TV připomenout, ale byla jsi o hodně rychlejší. Díky a těším se na pořad.
zizala (moderátorka): Teď jsem to viděla v programu, moc se těším . Iva je úžasná
Jana Pá: Tak připomínám, DNES v 21.05 na ČT 1
zizala (moderátorka): tak nám to ještě můžeš připomenout až to bude, děkuji
V úterý 23. května na ČT1 ve 21:05 pořad 13. komnata bude věnovaný naší cathleen, Ivě Trhoňové. Zařadí ji tím mezi známé a zajímavé VIP celebrity.
Nadja: Ivě moc gratuluji k dalšímu novému"dítěti"
Sice podle kuchařek nevařím ani nepeču,ale moc ráda si je prohlížímI na tuto se už moc těším.Mám ji od srpna předobjednanou a čekám na zprávu ze zásilkovny
Sice podle kuchařek nevařím ani nepeču,ale moc ráda si je prohlížímI na tuto se už moc těším.Mám ji od srpna předobjednanou a čekám na zprávu ze zásilkovny
Cathleen vydává novou knihu "Kouzlo domácí pekárny" - gratuluji
Koupila jsem dceři k vánocům, děkuji
magdalenka, srettka, tejaja, mysulka: moc vám všem děkuji
Knihu mám konečně doma - moc jsem se na ní těšila - a je úžasná
Iva je prostě profík
Iva je prostě profík
Gratulujem a pozriem sa za knihou v kníhkupectve.
cathleen: GRATULUJEM a teším sa na stretnutie snáď v lepších časoch.
Frantiska: děkuji (Tenhle nový "dáreček" se pronese, má 950 g )
cathleen: ja moc dekuju za tvoje kucharky :) davam je jako darek a sama si je kupuju jako ebook. Je skvele, ze nejsou jenom papirove, prece jenom clovek je limitovany velikosti byt :)
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 7 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ StandaCB, před 8 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna:“ MarcelaPa, před 7 hodinami
„Hezkou neděli. Dnes hrášková polévka s krutonky a přírodní…“ janatka, před 7 hodinami
„https://www.toprecepty.cz/recept/75487-chilli-hovezi/ …“ StandaCB, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 7 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 12 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak poznat kvalitní med: Zkušený včelař radí, čeho si při nákupu všímat, abyste nenaletěli a nekoupili „obarvený“ cukr
Jak na šťavnaté pastitsio: Fantastické řecké „lasagne“ připravíte rychleji, než italský originál a pochutnáte si stejně!
Nebojte se zveřiny! Zkuste jelení steak nebo kančí se šípkovou a nebudete litovat
Iva Trhoňová prozrazuje, co je Kouzlem domácí pekárny aneb Jak na pečivo snadno a skoro bez práce