Pstruh s citrónovým pepřem a medem
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Merylas, 9. 6. 2024 14:17
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Tak toto je dneska. Jsem pozde s fotkou“ hazel, před 4 hodinami
„Jana Pá: Jani nemysli,taky mám problém s novými…“ Simona Skolakova, před 7 hodinami
„Hezky vecer, ja dnes varim ve velkem, co jineho nez…“ hazel, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 10 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 10 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 13 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 13 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 13 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Předvařené koleno dopečené v remosce nebo troubě má zlatavou kůrčičku, přitom je nádherně šťavnaté a na talíři se rozpadá
Vykrajované ořechové měsíčky: Mleté ořechy a rumová poleva jim dají chuť i vůni, a připravují se úplně jinak, než jste zvyklí
I četníci si pochutnávali na kradených slepicích. Za první republiky se odcizení ptáka trestalo žalářem
30. 5. 2013 16:52
29. 5. 2013 18:10
29. 5. 2013 17:09
29. 5. 2013 17:02
Pstruha opláchneme pod tekoucí vodou. Pokapeme citrónem a naložíme do medové marinády. Posypeme trochou sušené citronové kůry a citronovým pepřem. Naloženou rybu necháme nejlépe přes noc marinovat.
Na pánvi rozehřejeme malé množství olivového oleje a pstruha z obou stran opečeme.
Pstruha na medu podáváme například s bramborovou kaší, čerstvou zeleninovou oblohou nebo celozrnnou bagetou.
Tip na koření: www.rojikovokoreni.cz/citronovy-pepr-bily/p83