Med a nadýchané těsto? Lze to vůbec?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 9 minutami
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes kuří vývar s nudličkami a mišmaš krůtí maso…“ Simona Skolakova, před 15 minutami
„Neví někdo, co je s Petram? Nedávno jsem pro známou hledala…“ Nadja, před 1 hodinou
„Jana Pá: Jani to je milé,takové sousedské vztahy se mi líbí…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 20 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 23 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Do přírody pro jedlé suroviny: Expertka Jana Vlková radí, jak využít sedmikrásky do salátu a kopřivy do slaných muffinů
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Retro okénko: Vzpomínáte na lančmít? I dnes se vyrábí podle norem z roku 1989. Víme, kde ho sehnat a kolik za něj zaplatíte
11. 11. 2016 12:36
9. 11. 2016 14:35
ráda bych se vás zeptala na vaše rady a tipy co dělat aby mi těsto vyběhlo ikdyž ho sladím medem? Lze to vůbec? Mě osobně spadlé těsto vůbec nevadí, ale občas vidím obličeje návštěv, tak bych se ráda polepšila.
Moc děkuji za případné rady a budu se těšit :)