Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co používat na zahuštění místo mouky

Začínám vařit pro svou roční dcerku a ve všech receptech nacházím jako zahušťovadlo mouku, což se mi v souvislosti se zdravou výživou vůbec nelíbí. Tak jsem hledala co jiného bych mohla použít a na https://www.mimikucharka.cz/index.php/2017/07/10/c... jsem se dočetla, že místo mouky jde použít například pohanka, škrob, agar, hraška a mnoho dalších zdravějších alternativ. Škoda, že o tom neví víc maminek, protože přemíra bílé mouky dle mého do jídelníčku malého dítěte nepatří.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou

„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ StandaCB, před 2 hodinami

„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více