Jak by měly jíst ženy po čtyřicítce? Hlavně nezapomínat na tyto zásadní živiny
Škvarenie sádla
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 7 hodinami
„pomazánka a težké mixováni“ Merylas, 26. 1. 2025 09:19
„Brusinky“ Kytana, 14. 1. 2025 13:59
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas je dnes pecena ryba Tilapia, opecena…“ hazel, před 7 hodinami
„Jana Pá: Jani, ty máš tak super sousedy!😍 Hezký podvečer😀,…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Julia Oskerova: Juli, u nás doma také podobné, jen jsem…“ Jana Pá, před 12 hodinami
4. 5. 2009 16:25
4. 5. 2009 15:12
4. 5. 2009 14:46
4. 5. 2009 14:46
4. 5. 2009 13:28
4. 5. 2009 12:40
4. 5. 2009 12:33
4. 5. 2009 11:47
31_49145648.gif
26[2]_788576025.gif
68_1757374513.gif
4. 5. 2009 09:49
4. 5. 2009 09:48
4. 5. 2009 09:46
Radšej robím v pomalom hrnci, tam to podlejem trochu vody, zapnem high, netreba iba sem-tam miešať, tam toho vojde veľa, je to pohodlné a určite sa nespáli nič...
V mikrovlnke zas je to taká rýchlovka.
Teší ma, ak som niekomu poradila.
4. 5. 2009 09:36
0122_n9obz_1600726632.gif
4. 5. 2009 09:01
4. 5. 2009 08:53