Marinované kuřecí řízečky
Jistě znáte ten pocit, když stojíte bezradně nad syrovým masem a nevíte co z něj uvařit. Prsní řízky jsou ale vděčná surovina. Připravte menu podle svých chuťových preferencí. Na stole bude vcukuletu chutný a rychlý oběd.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 932 kJ / 1 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 336,51 g |
Tuky | 45,30 g |
Vláknina | 4,26 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 937 mg |
Sůl | 2,32 g |
Sacharidy | 34,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Směs koření Adamovo žebro je velice chutné a specificky voňavé, které nám maso příjemně ovonělo.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 2. 2010 22:33
Výborně, řízek je prostě řízek!
7. 2. 2010 22:21
Jani, pokud máš dobrou teflonku, tak ta lžička oleje postačí, ať Ti chutná.
Ještě donedávna jsem toto koření viděla na renykoreni.cz, já ho odtamtud mám, dneska jsem vám chtěla na to dát odkaz a já ho tam v jejich nabídce nenašla.
Ještě donedávna jsem toto koření viděla na renykoreni.cz, já ho odtamtud mám, dneska jsem vám chtěla na to dát odkaz a já ho tam v jejich nabídce nenašla.
7. 2. 2010 22:17
Adamovo žebro nemám, ale nějak bych si poradila. Ovšem pohled na prsní kuřecí řízky je pro mne už opravdu nesnesitelný. Nikdy bych neřekla, že to řeknu, bylo to mé oblíbené maso. Jenže teď je to maso, které téměř denně upravuji na milion způsobů a někdy už si fakt nevím rady. Raději bych nejedla. Tady ta úprava se mi líbí, akorát nevím, jak to usmažím na jedné lžičce oleje. Ještě dám prsíčkům milost! a tobě plus, Ivi
7. 2. 2010 22:11
Ivetko jen asi půl kávové lžičky, ale jestli nemáš zkušenosti, koreň raději po špetkách, ono je ostřejší. Až vyzkoušíš tak dej prosím vědět, budu ráda i za přidanou fotku. Děkuji za pochvalu
7. 2. 2010 22:07
Adamovo žebro mám doma už dlouho, ale ještě jsem ho nevyzkoušela. Tak mám konečně inspiraci A kolik toho Adamova žebra jsi tam dala Ivanko?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 15 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 15 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 18 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 18 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 18 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno 10. 6. 2024 08:22
Právě bylo uvařeno:
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 41 minutami
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 2 hodinami
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 11 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 14 hodinami
Sekaná
.Bramburka. uvařila před 15 hodinami
Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce
Babka1964 uvařila před 16 hodinami
Buchta Himálaje
Luciik. uvařila před 17 hodinami
Špagety s kečupovou omáčkou
domca.t.98 uvařila před 20 hodinami
Čočkovo-kroupová polévka s houbami
Gottfried uvařila před 21 hodinami
Šunkofleky
Morrigan123 uvařila před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Marlenka, medový dort s krémem a ořechy: Víte, odkud pochází a jak se připravuje?
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Jak dlouho marinovat maso? Správný čas v marinádě zajistí masu šťavnatost i křehkost
Další recepty
Tématické fráze: marinované kuřecí maso marinované kuřecí řízky kuřecí řízečky marinované kuřecí marinované maso marinované kuře marinovane rizecky kuřecí maso marinované kuřecí řízky marinované v jogurtu naložené kuřecí maso roštáci marinovane rizky marinovani kuřeciho masa marinované prsní řízky koření adamovo žebro kuře marinované v tatarce adamovo zebro marinovane kureci prsni rizky naložené kuřecí řízky řízečky v tatarce jak marinovat kuřecí maso
Suroviny: prsa kuřecí, vejce, olej, solamyl, česnek, cibule, hořčice, sůl, koření adamovo žebro, maggi, olej, mouka hladká
Marinované kuřecí řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91Jz
20 názorů